Luisterrijk en Vakantietaal.nl sluiten overeenkomst

Weesp, 17 november 2006 - Het aanbod van Luisterrijk, de downloadshop voor luisterboeken, is verder uitgebreid. Voortaan zijn ook taalcursussen van Vakantietaal.nl verkrijgbaar.

Dankzij Vakantietaal.nl kan de vakantieganger zich vliegensvlug verstaanbaar maken in de taal van het vakantieland.

Een cursus bestaat uit ruim 100 populaire zinnen in het Spaans, Frans, Italiaans, Engels, Grieks, Turks, Zweeds of Duits.

De cursussen zijn ingesproken door heldere stemmen, met ruimte voor de cursisten om ze te herhalen. Wie de cursus volgt, maakt in het buitenland vanaf de eerste dag nieuwe vrienden!

De nieuwe titels zijn per direct te downloaden via Luisterrijk. De website is te bereiken via www.luisterrijk.nl.

---- Einde Persbericht ---- 

Over Luisterrijk 

Luisterrijk is de eerste onafhankelijke internetwinkel op de Nederlandse markt waar bezoekers luisterboeken kunnen downloaden van een groot aantal Nederlandse uitgeverijen. De website biedt alle vormen van gesproken woord, varierend van literatuur tot hoorcolleges en van kinderboeken tot thrillers. De luisterboeken bestaan uit een digitaal geluidsbestand die consumenten na elektronische betaling direct kunnen downloaden. Zij kunnen het boek vervolgens meteen beluisteren op hun pc of (draagbare) mp3-speler. Ook is het mogelijk het luisterboek op cd te branden voor gebruik in de auto, discman of gewoon in de audioset.