Luisterrijk genomineerd voor Thuiswinkel Awards

Haarlem, vrijdag 29 februari 2008 – Downloadshop Luisterrijk is genomineerd voor de Thuiswinkel Awards 2008. Luisterrijk levert sinds eind 2006 luisterboeken in mp3-formaat. Dankzij stemmen van het publiek komt Luisterrijk in aanmerking voor de Thuiswinkel Awards 2008 in de categorie Cd’s/dvd’s, boeken, tijdschriften & games Klein. 

De brancheorganisatie Thuiswinkel.org organiseert jaarlijks de verkiezing van de meest favoriete webwinkels onder het Nederlandse publiek. De nominaties vinden plaats op basis van het aantal stemmen door het internetpubliek. Luisterrijk heeft voldoende stemmen binnengehaald voor nominatie.

Het eindoordeel is nog niet geveld. De uiteindelijke prijsuitreiking is voor 50 procent gebaseerd op het stemmend publiek, voor de overige 50 procent op basis van kwantitatief onderzoek. Consumenten kunnen tot 26 maart blijven stemmen – nu enkel op de genomineerden voor de publieksprijzen. 

De consument kan vanaf 1 maart de genomineerd webwinkels ook met rapportcijfers beoordelen op basis van vastgestelde criteria. Wie in de afgelopen periode een stem uitbracht op zijn favoriete webwinkel, krijgt per e-mail het verzoek mee te doen aan het kwalitatieve onderzoek.

Dit zal uiteindelijk leiden tot de winnaars van de publiekprijzen van de Thuiswinkel Awards 2008. De uitkomst van dit onafhankelijke consumentenonderzoek door Q&A Research & Consultancy weegt, naast het aantal stemmen, voor 50 procent mee bij de benoeming van de uiteindelijke winnaars.

---- Einde persbericht ---- 

Over Luisterrijk
Luisterrijk is de downloadshop voor luisterboeken. Deze onafhankelijke internetboekwinkel biedt luisterboeken aan in mp3-formaat. Consumenten kunnen de luisterboeken downloaden en ze vervolgens direct beluisteren. De website biedt alle vormen van gesproken woord, variërend van literatuur tot hoorcolleges en van kinderboeken tot thrillers. Luisterrijk biedt ca. 300 luisterboeken aan in digitaal formaat die consumenten direct kunnen downloaden na elektronische betaling. Luisterrijk is te vinden via www.luisterrijk.nl