Luisterrijk is vernieuwd

De vaste bezoeker kan het niet zijn ontgaan: onze website is vernieuwd. Na dertien jaar was het hoog tijd om afscheid te nemen van de oude website en over te stappen op een nieuw en fris ontwerp. Op de achtergrond is er afgelopen maanden hard gewerkt aan het bouwen van de vernieuwde site. De eerste versie staat nu online. Komende weken zullen we nog verdere verbeteringen doorvoeren. 

De belangrijkste vernieuwingen op een rij

Voor smartphone, tablet en computer

De oude website was goed leesbaar op de computer. De nieuwe site past zich automatisch aan aan de schermgrootte van het apparaat. Daardoor is de site nu ook geschikt voor gebruik op kleinere schermen van smartphones en tablets. 

Betere zoekfunctie

Het doorzoeken van de website is dankzij een nieuwe zoekmachine aanmerkelijk verbeterd. Op iedere pagina is de zoekbalk te vinden waarin direct resultaten verschijnen terwijl u typt. Een druk op de enter-toets toont alle gevonden titels.

Verlanglijstje

Een veelgevraagde functie: vanaf nu is het mogelijk om uw favoriete luisterboeken op een verlanglijstje te plaatsen. Desgewenst kunt u het lijstje per mail versturen naar een bekende. 

Waarderingen en recensies

Bij ieder luisterboek treft u vanaf nu een mogelijkheid aan om uw oordeel te geven. U kunt een waarding in sterren toevoegen, maar ook een geschreven recensie achterlaten. Dit helpt andere klanten bij het beoordelen van een titel. 

Filteren en sorteren 

Om nauwkeuriger te kunnen zoeken hebben we meer filter- en sorteermogelijkheden toegevoegd. Een lijst met titels kunt u sorteren op datum, prijs, populariteit en waardering. Daarnaast zijn er de filters waarmee u een lijst kunt filteren op prijs, uitgever en taal. Komende weken zullen we meer filters toevoegen zodat u nog sneller de gewenste titel kunt vinden. 

Wat niet is veranderd

Natuurlijk blijft er veel hetzelfde, ondanks de overstap op de nieuwe site.

  • Nog altijd bieden we het grootste aanbod Nederlandstalige luisterboeken als mp3-download. De teller staat inmiddels op zo'n 4500 titels van ruim 200 uitgevers.  
  • Na aanschaf kunt u de luisterboeken in mp3 downloaden door in te loggen op uw persoonlijke account. 
  • Om het downloaden op smartphone en tablet makkelijk te maken hebben we een gratis app waarin uw aankopen verschijnen.

Wat ook hetzelfde blijft: Luisterijk werkt niet met een abonnement. Na een eenmalige betaling kunt u voor altijd beschikken over een aangekocht luisterboek. 

We hopen natuurlijk dat u enthousiast bent over de verbeteringen. Hebt u suggesties of komt u nog een foutje tegen? Laat het ons weten via klantenservice@luisterrijk.nl