Managers besparen tijd én geld met luisterboeken

Luisterrijk introduceert luisterboeken voor professionals als mp3-download

Haarlem, 12 september 2008 - Managers en professionals kunnen eindelijk luisterboeken over hun vakgebied downloaden in mp3-formaat. Webwinkel Luisterrijk biedt vanaf nu een groot aantal luisterboeken in de categorie ‘business en management’ aan als download. 

Tijdgebrek is een probleem voor iedere moderne professional. Toch bestaat er grote belangstelling voor managementboeken, getuige de grote oplage van dit soort titels. Helaas blijven deze boeken net iets te vaak op het nachtkastje liggen. De oplossing is het luisterboek, eenvoudig te beluisteren in de file of tijdens het sporten. Vanaf nu kunnen deze ook worden gedownload via internet, zodat de drukbezette kenniswerker niet meer naar de winkel hoeft te gaan voor een cd. De downloads zijn nog goedkoper ook. 

Managementgoeroes
Downloadshop Luisterrijk introduceert vandaag tientallen luisterboeken in de categorie Business en Management. Binnen enkele dagen zal dit aantal titels uitgroeien tot meer dan 140, waarmee Luisterrijk verreweg het grootste aanbod mp3-downloads voor professionals heeft. De luisterboeken, die speciaal voor managers en professionals zijn ingesproken, behandelen de theorieën van vele managementgoeroes. Daarbij valt te denken aan namen als Stephen Covey, Philip Kotler, Ben Tiggelaar en Joep Schrijvers. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer coachend leiderschap, verandermanagement, het beheren van merkwaarde en het inzetten van internetmarketing. Ook praktische trainingen voor professionals zijn als luisterboek te downloaden, bijvoorbeeld over het verbeteren van de ondernemerscapaciteiten, de klantgerichtheid of het presentatievermogen. De professional die zijn drukke werkschema beter in de hand wil krijgen, is goed af met een luisterboek over time management. 

Als mp3 downloaden
Luisterrijk heeft contracten gesloten met uitgeverijen MainPress, Het Spectrum, Sdu, Narrator, Letter & Geest en Next Digest om deze luisterboeken te kunnen aanbieden als legale download op internet. Deze uitgeverijen hebben vele jaren ervaring in het produceren en uitgeven van managementtitels. De luisterboeken bij Luisterrijk kunnen als mp3 worden gedownload en kunnen eenvoudig op een mp3-speler of usb-stick worden geplaatst. Steeds meer autoradio's hebben een usb-aansluiting of aansluiting voor een iPod. Ook het branden van cd's is mogelijk met de mp3-downloads van Luisterrijk. In veel gevallen worden de integrale teksten meegeleverd als pdf. 

----- Einde persbericht ----- 

Over Luisterrijk
Luisterrijk is de grootste mp3-downloadshop voor luisterboeken in Nederland en Vlaanderen. Deze onafhankelijke internetboekwinkel biedt vele honderden luisterboeken met korting aan in mp3-formaat. Consumenten kunnen de luisterboeken (na elektronische betaling) downloaden en ze vervolgens direct beluisteren, overzetten op een iPod of andere mp3-speler of branden op cd. De website biedt alle vormen van gesproken woord, variërend van literatuur tot hoorcolleges, van audiotours tot managementboeken en van kinderboeken tot thrillers. 

Luisterrijk heeft contracten met vrijwel alle uitgevers in Nederland en Vlaanderen. De webwinkel is winnaar van de Thuiswinkel Award 2008 (publieksprijs in de categorie Cd's/dvd's, boeken, tijdschriften & games klein). Luisterrijk is dag en nacht bereikbaar en te vinden op www.luisterrijk.nl.