Luisterrijk - de download shop voor luisterboeken - MP3-luisterboek goedkoop downloaden

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

Nieuws
Bent u journalist? Klik dan hier voor onze persberichten en andere informatie voor de media.

Nieuws van en over Luisterrijk vanaf nu op Twitter
Volg ons op twitter.com/luisterrijk.
Bent u benieuwd naar nieuwtjes van en over Luisterrijk? Volg ons op twitter.com/luisterrijk. Heeft u geen Twitter? Dan kunt u de berichten lezen in de rechter kolom op onze website. De nieuwspagina die u nu leest blijft online voor het nieuwsarchief, maar alle actuele nieuwsberichten worden vanaf nu verspreid via Twitter. Bent u journalist? Klik dan hier voor onze persberichten en andere informatie voor de media.

14 juni 2011
Radiocommercials Luisterrijk
Op 15 juni gaat de Week van het Luisterboek (WvhL) weer van start. Tijdens de week zenden we commercials uit op Radio 1 tot en met 6 over onze speciale acties tijdens de week:

Commercial WvhL 10 seconden
Tag-on 1 (Gratis)
Tag-on 2 (Martin Bril)
Tag-on 3 (10 euro retour)
Tag-on 4 (Bestsellers)
Tag-on 5 (Engelse luisterboeken)
Tag-on 6 (Friese luisterboeken)
Tag-on 7 (Taalcursussen)
Tag-on 8 (Home Academy)
Commercial WvhL 5 seconden
Felicitatiespot esta luisterboek award

1 juni 2011
Radiocommercials Luisterrijk
Van 16 mei tot en met 27 juni zendt Luisterrijk commercials uit op Radio 1 tot en met 6. Beluister de commercials:

Commercial Algemeen 10 seconden
Tag-on esta shortlist
Commercial Algemeen 5 seconden (1)
Commercial Algemeen 5 seconden (2)

16 december 2010
Luisterrijk is downloadwinkel van het jaar
Luisterrijk, de downloadshop voor luisterboeken, is door het publiek verkozen tot downloadwinkel van het jaar. Internetters vinden Luisterrijk de beste downloadwinkel in de categorie Boeken. De verkiezing werd georganiseerd door de website Downloadwinkels.nl. De verkiezing, die voor de derde keer werd gehouden, is een stimulans voor legale downloadwinkels om zich positief te onderscheiden van hun collega’s én om consumenten een legaal alternatief te bieden voor het online kopen van onder meer muziek, films, games en boeken. Lees verder het persbericht en de uitslag op Downloadwinkelvanhetjaar.nl.

3 mei 2010
Luisterrijk opent nieuwe afdeling Luisterhuis
Veel webwinkels in Nederland en Vlaanderen leveren inmiddels boeken, e-boeken en luisterboeken op cd. Luisterrijk heeft een nieuwe afdeling geopend die het mogelijk maakt voor deze webshops om ook luisterboeken als mp3-download aan het assortiment toe te voegen.

Luisterrijk is tot deze stap gekomen door vragen uit de markt. Omdat Luisterrijk als enige partij in Nederland en Vlaanderen beschikt over een enorm aanbod van digitale audiobestanden in hoge kwaliteit (nu al bijna dan 1100 titels) en ook omdat Luisterrijk met het meest betrouwbare downloadsysteem werkt, lag het voor de hand dit aanbod en de downloadtechniek ook voor andere partijen open te stellen. Zo kunnen webshops straks in hun eigen winkelwagentje luisterboekendownloads aanbieden uit het assortiment van Luisterrijk, waardoor nog meer consumenten van dit aanbod kunnen profiteren.
Voor meer informatie, zie www.luisterhuis.nl.

19 februari 2010
De 1000-ste titel!
Luisterrijk heeft vandaag de 1000-ste titel online gezet in de webshop. Dit is het bijzonder leuke luisterboek De Vlo en de Professor van Het Geluidshuis uit België. Zelf noemen ze het overigens een audiofilm en geen luisterboek, wat inderdaad een goede omschrijving is voor dit hoorspel. De komende dagen worden vele tientallen nieuwe luisterboeken toegevoegd van onder andere BBC Audiobooks, Het Geluidshuis, LuisterWijs, Uitgeverij Rubinstein en Uitgeverij Thema.

1 januari 2010
Een Luisterrijk 2010!
Luisterrijk kijkt terug op een succesvol jaar. Dankzij contracten met 87 Nederlandse, Vlaamse, Engelse en Duitse uitgevers zijn we nu in staat om bijna 1000 luisterboeken aan te bieden in mp3-formaat.

In 2009 werd ons aanbod aangevuld met 330 nieuwe titels, met bestsellers zoals De mannentester van Heleen van Royen, Het Diner van Herman Koch, de hoorspelversie van Komt een vrouw bij de dokter van Kluun en de twee hoorcolleges MasterFlirt van Tijn van Ewijk.

Het afgelopen jaar won Luisterrijk bovendien opnieuw een Thuiswinkel Award, als meest innovatieve webwinkel van het jaar.

Wij danken alle ruim 13.000 lezers van deze nieuwsbrief voor het in ons gestelde vertrouwen gedurende 2009 en hopen u uiteraard weer te mogen begroeten in het nieuwe jaar. En uiteraard wensen wij u een Luisterrijk 2010!

Het team achter Luisterrijk: Henk Halfman, Dirkjan van Ittersum, Alexander van Meerten en Huub van de Pol.

20 november 2009
Win een originele tekening
Actie! Download het nieuwe Kareltje en Sjonnie-luisterboek voor vrijdag 27 november 2009 en maak kans op een originele Kareltje en Sjonnie-tekening van Eva Poppink.

9 november 2009
Nieuwe uitgever: AudioRhoon Classic
Luisterrijk sluit een contract met uitgeverij AudioRhoon Classic. De eerste titel is het kinderboek In de macht van Wrede Simon.

10 oktober 2009
E-readers ook geschikt voor luisterboeken van Luisterrijk
Niet alleen kunnen bijna alle e-readers de mp3-luisterboeken afspelen die door Luisterrijk geleverd worden, ook levert Luisterrijk steeds meer e-boeken (in pdf-formaat) bij luisterboeken. U kunt ze lezen op iedere e-boekreader. Nu al bij bijna 150 luisterboeken!

21 september 2009
De Heilige Koran als luisterboek
Dankzij een overeenkomst met AII-Publicaties kan Luisterrijk twee belangrijke religieuze titels aanbieden: De Heilige Koran en De religie van de Islam, beide geschreven door Maulana Muhammad Ali. De Heilige Koran is tevens het langste en grootste luisterboek uit de historie van Luisterrijk: meer dan 84 uur (1800 MB).

13 augustus 2009
De Luisterboekenpiraat nu bij Luisterrijk
Van 17 tot en met 28 juni 2009 was het de Week van het Luisterboek. Speciaal voor deze gelegenheid werd er een 12-delige hoorspelserie gemaakt. Op elke dag van deze 'week' was er een nieuwe aflevering van circa 5 minuten te beluisteren via www.luisterboekenpiraat.nl. De Luisterboekenpiraat gaat over Ferry uit het Brabantse Heusden die besluit op illegale wijze luisterboeken zelf in te spreken en te verspreiden via internet. Hij vindt luisterboeken veel te duur en denkt: dat kan ik zelf ook wel. Omdat Ferry zogenaamd overspannen thuis zit heeft hij tijd genoeg. Hij leent een stapel boeken uit de bibliotheek en koopt een opnamemachine.

In de voorafgaande maand heeft op internet een nepsite online gestaan die suggereerde dat er een illegale download site werd opgericht waar gratis luisterboeken verspreid en ontwikkeld zouden worden. Dit was een publiciteitsstuntje van de bedenker van het project, cabaretier Bor Rooyackers. De complete serie is nu verkrijgbaar bij Luisterrijk.

28 juli 2009
Nieuw gratis luisterboek: Free
Een nieuw gratis luisterboek bij Luisterrijk: Free van Chris Anderson. Deze auteur, hoofdredacteur van het toonaangevende maandblad Wired, werd bekend dankzij The Long Tail. In zijn nieuwste boek legt hij uit welke businessmodellen er achter het gratis weggeven van producten en diensten kan zitten. Dit luisterboek maakt onderdeel uit van het nog altijd groeiende aanbod luisterboeken over business en management.

30 mei 2009
Nieuwe Time2Learn-titels
Luisterrijk heeft twee nieuwe titels in de populaire Time2Learn-reeks toegevoegd. De cursussen gaan over filosofie en over internet. Bovendien is de site van Time2Learn, onderdeel van Luisterrijk, vernieuwd.

25 april 2009
Het eerste Duitstalige luisterboek bij Luisterrijk
Luisterrijk heeft onlangs een overeenkomst gesloten met Geophon. Hierdoor kan Luisterrijk voor het eerst een Duitstalig luisterboek aanbieden als download. Het gaat om een akoestische reis door Amsterdam. Ook van Geophon: het (Nederlandstalige) luisterboek In de Achterhoek en het West-Münsterland.


10 april 2009
Weer nieuwe uitgeverij bij Luisterrijk
Deze week heeft Luisterrijk een overeenkomst gesloten met uitgeverij FC Klap. Binnenkort zal hun luisterboek Lieve Marianne van Peter Heerschop aan de downloadshop worden toegevoegd.

6 april 2009
Luisterrijk nu ook op Twitter
Op de razendpopulaire dienst Twitter, een soort kruising tussen een mini weblog en chatdienst, kunt u nu ook Luisterrijk volgen. Ga naar twitter.com/luisterrijk en klik op 'Follow'. Dan blijft u van dag tot dag op de hoogte van de ontwikkelingen bij uw favoriete downloadshop voor luisterboeken.

27 maart 2009
Luisterrijk wint Innovatie Award
Luisterrijk, dé downloadshop voor luisterboeken, heeft bij de Thuiswinkel Awards de Innovatie Award in de wacht gesleept. De downloadshop won de prestigieuze prijs op 26 maart jl. tijdens de uitreiking van de Thuiswinkel Awards 2009 in Huis ter Duin in Noordwijk. Luisterrijk wist daarmee enkele geduchte (grote) tegenstanders te verslaan. Zo waren ook de webwinkels van HEMA en Rabobank genomineerd. Zie verder het persbericht.

23 maart 2009
Exclusieve overeenkomst met Ben Tiggelaar
Luisterrijk is blij dat Ben Tiggelaar, bekend van het razendpopulaire seminar MBA in één dag, de MP3-downloads van zijn luisterboeken via Luisterrijk gaat verkopen. Onder de naam MBA in één dag - Management Classics is een volledig herziene en opnieuw opgenomen versie geproduceerd van de bestsellerreeks Management Classics uit 2003.

13 maart 2009
Steeds meer exclusieve titels bij Luisterrijk
Al vanaf de start verkoopt Luisterrijk downloads van luisterboeken die niet (meer) op cd verkrijgbaar zijn, en het aanbod stijgt elke maand. Onlangs besloot uitgeverij Cossee dat het prachtige luisterboek Het geheim van mijn moeder van Rita Verschuur alleen als download en exclusief bij Luisterrijk verkrijgbaar zal zijn. Klik hier voor nog meer exclusieve titels bij Luisterrijk.

3 maart 2009
Luisterrijk genomineerd voor 2 prijzen bij de Thuiswinkel Awards!
Dankzij de vele stemmen op Luisterrijk maken wij kans op een publieksprijs bij de Thuiswinkel Awards 2009. Dank aan een ieder die op ons gestemd heeft!
De nieuwe, beslissende stemronde is gestart, waarbij u opnieuw op ons kan (moet :-) stemmen. U kunt stemmen tot 25 maart 2009.
We maken kans op een award in de categorie Cd's, dvd's, boeken, tijdschriften & games (klein). Naast de nominatie voor de publieksprijs kunnen wij u met trots melden ook te zijn genomineerd voor de Innovatie Award 2009. De bekendmaking van de Awards is op 26 maart 2009.

26 januari 2009
Nieuwe categorie luisterboeken met natuurgeluiden
Vanaf 1 februari kunt u ook vogel- en natuurgeluiden downloaden bij Luisterrijk. Dankzij een overeenkomst met Meeuwsen Natuurgeluiden kunnen wij vijf titels aanbieden met unieke natuuropnamen. Luister onder meer naar de geluiden van het Amazoneregenwoud, de klanken van de natuur rond huis en boerderij, maar ook schitterende opnamen van merels en de nachtegaal. Opgenomen met bijzonder professionele opname-apparatuur en bij Luisterrijk in uitzonderlijk hoge kwaliteit te downloaden.

1 januari 2009
Gelukkig nieuwjaar!
Het team van Luisterrijk wenst al haar klanten, uitgevers en andere relaties een luisterrijk 2009!

21 december 2008
Taleninstituut Babel levert talencursussen nu ook via Luisterrijk
Al 25 jaar organiseert Babel taaltrainingen en taalcursussen voor het bedrijfsleven, overheden en particulieren. Naast de taaltrainingen en taalcursussen levert Babel ook vertaaldiensten en zijn ze uitgever van de succesvolle reeks taalcursussen Language Passport op audio-cd. Luisterrijk is verheugd dat Babel ervoor gekozen heeft deze taalcursussen nu ook als download via Luisterrijk aan te bieden.

22 november 2008
Indrukwekkende WO2 memoires Sonja Kiek Rosenstein Cohen als luisterboek
Luisterrijk is trots zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige versie van het indrukwekkende luisterboek En verder geen leed (And No More Sorrow) te kunnen verkopen als downloads, dankzij een overeenkomst met Liliane Pelzman, auteur en dochter van Sonja Kiek Rosenstein Cohen.

10 december 2008
Radiocommercials Luisterrijk
Van 29 november tot en met 12 december heeft Luisterrijk commercials uitgezonden op Radio 1 tot en met 6. Beluister de commercials:

Commercial Algemeen
Commercial fragmenten 1
Commercial fragmenten 2
Commercial fragmenten 3
Commercial fragmenten 4
Commercial fragmenten 5
Commercial tag-on
Commercial kort

3 december 2008
Panta Rhei Uitgeverij sluit contract met Luisterijk
Uitgeverij Panta Rhei is opgericht in 1990 en is gespecialiseerd in boeken over esoterie, gezondheid, muziek en onderwijs. Dankzij een recent afgesloten overeenkomst kan Luisterrijk nu het luisterboek Meditatief wandelen aanbieden, geschreven door Thich Nhat Hanh. Hanh is een gerenommeerde Vietnamese zen-meester, dichter en vredesactivist. Hij schreef meer dan 40 boeken over boeddhisme, vrede en meditatie.

22 november 2008
Indrukwekkende WO2 memoires Sonja Kiek Rosenstein Cohen als luisterboek
Luisterrijk is trots zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige versie van het indrukwekkende luisterboek En verder geen leed (And No More Sorrow) te kunnen verkopen als downloads, dankzij een overeenkomst met Liliane Pelzman, auteur en dochter van Sonja Kiek Rosenstein Cohen.

19 november 2008
Karakter Uitgevers sluit contract met Luisterijk
Luisterrijk heeft een contract afgesloten met Karakter Uitgevers. Onder het label Nova Zembla publiceert deze uitgeverij diverse luisterboeken. Luisterrijk heeft inmiddels twee luisterboeken met sprookjes van Andersen en Grimm aan het assortiment toegevoegd.

7 oktober 2008
Nieuwe Friese luisterboeken
Er komen (veel) meer nieuwe Friese luisterboeken bij Luisterrijk dankzij de overeenkomst die Luisterijk onlangs sloot met Audiofrysk. Deze uitgeverij gaat tien actuele romans, vijf jeugdboeken en vijf klassiekers als luisterboek uitbrengen. Audiofrysk werkt samen met Luisterrijk, stichting It Fryske Boek en Friese uitgevers.

29 september 2008
Hoorcolleges van de Radboud Universiteit
Het aanbod hoorcolleges wordt verder uitgebreid met nieuwe producties van Boekhandel Roelants, die samen met de Radboud Universiteit Nijmegen een aantal hoorcolleges als luisterboek uitbrengt. De eerste titel is Geluk, deugd, plicht, keuze van Prof. Dr. Paul van Tongeren, over de geschiedenis van de ethiek. Meer titels zijn in voorbereiding.

25 september 2008
Luisterrijk sluit overeenkomst met Gottmer Uitgevers Groep
Luisterrijk is zeer verheugd te kunnen melden dat er opnieuw een overeenkomst is afgesloten met een gerenommeerde Nederlandse uitgeverij. Ditmaal betreft het de Gottmer Uitgevers Groep, een zelfstandige, algemene uitgeverij met een breed assortiment boeken, verdeeld over verschillende imprints (Gottmer, Becht, Aramith, Altamira-Becht, Hollandia en De Boer Maritiem) en genres (kinderboeken, life style, spiritualiteit, watersportboeken en reisgidsen). Inmiddels zijn de eerste luisterboeken van Gottmer beschikbaar als mp3-download via Luisterrijk. Hierbij onder meer de populaire serie Gossip Girl van Cecily von Ziegesar en de bestseller De zeven spirituele wetten van succes van Deepak Chopra.

22 september 2008
Prijswinnaars van de verloting op de 50PlusBeurs
De prijswinnaars USB-stick en € 100 aan luisterboeken zijn bekend:
woensdag 17 september 2008: janssenm_j_j@hotmail.com
donderdag 18 september 2008: j.c.groen@hccnet.nl
vrijdag 19 september 2008: n.korfage@casema.nl
zaterdag 20 september 2008: g.kennedy@tiscali.nl
zondag 21 september 2008: emiliesaanen@gmail.com

Alle prijswinaars: gefeliciteerd! (De prijswinnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht gekregen)

17 september 2008
Luisterrijk op 50PlusBeurs
Van 17 t/m 21 september staat Luisterrijk op de 50PlusBeurs in Utrecht. Bezoek ons in de hal Vrije Tijd (hal 12) op stand 12F045. Doe mee aan onze prijsvraag en maak daarbij kans op een USB-stick gevuld met luisterboeken ter waarde van 100 euro! Of profiteer van de speciale aanbieding voor beursbezoekers: 10 luisterboeken met 10 procent extra korting. Op onze stand vertellen onze medewerkers u graag alles over Luisterrijk en over onze speciale 50PlusBeurs-acties.

13 september 2008
Luisterrijk adverteert op BNR Nieuwsradio
Deze week zendt Luisterrijk radiocommercials uit op BNR Nieuwsradio. Aanleiding vormt de introductie van een groot aantal luisterboeken voor managers en professionals:

Ellendig hè, die file?
Begroting (Prinsjesdag)
Auteursnamen 1
Auteursnamen 2
Auteursnamen 3
Auteursnamen 4

12 september 2008
Nieuwe categorie 'Business en management'
Mede dankzij het contract met uitgeverij Mainpress kan Luisterrijk een compleet nieuwe rubriek openen: Business en management. Hier vindt u alle luisterboeken voor zakelijk gebruik, zoals management, marketing, leiderschap, time-management etc. Op korte termijn zullen meer dan 140 luisterboeken in deze categorie beschikbaar zijn.

30 augustus 2008
Live registratie toneelstuk Zomergasten
Vanaf vandaag is bij Luisterrijk het toneelstuk Zomergasten van Maksim Gorki te downloaden, uitgevoerd door Theater het Amsterdamse Bos. Luisterrijk heeft hiermee de primeur van een luisterboek van een theaterregistratie nog tijdens de speelperiode. Het verhaal van Gorki is ruim honderd jaar na het schrijven ervan nog altijd – of alweer – ongelooflijk actueel. Een live-registratie van een voorstelling in de open lucht, compleet met muziek en 16 liedjes.

20 augustus 2008
Luisterboeken over New Age en paranormale onderwerpen
De komende weken zal Luisterrijk nieuwe titels aanbieden over New Age en paranormale onderwerpen, zoals de luisterboeken van helderziend adviseur Ron Malestein en het luisterboek Kindermeditatie van Marit van Dijk-Boelhouwer.

15 augustus 2008
Nieuwe categorie 'Lichaam en geest'
Vanwege het grote aanbod nieuwe titels heeft Luisterrijk een nieuwe categorie in het leven geroepen: Lichaam en geest. Hier vindt u alle luisterboeken over gezondheid, religie, esoterie en meditatie.

15 augustus 2008
Luisterrijk sluit overeenkomst af met Bright Vision Entertainment
Voor iedereen die zijn of haar gezondheid belangrijk vindt heeft Luisterijk nu het complete aanbod van de serie Balance & Harmony van uitgeverij Bright Vision Entertainment in het aanbod. Dankzij de exclusieve overeenkomst biedt luisterrijk nu ook 18 luisterboeken over yoga, meditatie en Tai Chi. Met de audioinstructies kunt u in uw eigen omgeving, in uw eigen tempo en op een natuurlijke en plezierige manier uw lichamelijke en geestelijke gezondheid verbeteren.

12 augustus 2008
Nu ook de luisterboeken van Tirion Uitgevers bij Luisterrijk
Tirion Uitgevers en Luisterrijk hebben onlangs een overeenkomst gesloten, zodat ook de luisterboeken van Tirion als mp3-download door Luisterrijk verkocht kunnen worden. De eerste twee titels van Tirion - Leven als Gort in Frankrijk van Ilja Gort en Opgeruimd! van Daphne Deckers - zijn nu beschikbaar.

29 juli 2008
Dedicon en Luisterrijk sluiten contract
Stichting Dedicon, specialist in het ontwikkelen en produceren van nieuwe media om lectuur en informatie toegankelijk te maken voor mensen met een leeshandicap, heeft een distributiecontract afgesloten met Luisterrijk. Daarmee is Dedicon (naast de Stichting Beleyes en Interval-Lâle) de derde instelling die zich richt op leesgehandicapten die haar vertrouwen in Luisterrijk heeft uitgesproken. De eerste 'eigen' titel van Dedicon die Luisterrijk gaat verkopen is Donna Deletia, wegtoverheks van John Brosens, het winnende manuscript in de schrijfwedstrijd die Dedicon in de zomer van 2008 uitschreef.

25 juli 2008
Story Channel gaat in zee met Luisterrijk
Story Channel is een exclusieve overeenkomt met Luisterrijk aangegaan. Het gaat om de heruitgave van een serie luisterboeken met klinkende stemmen als Robert Paul, Luc Lutz, Pieter Lutz, Rein Edzard de Vries en Gees Linnebank. De eerste 14 titels uit de serie Voor onderweg bevatten elk een aantal korte verhalen van bekende auteurs als Marjan Berk, Godfried Bomans, Simon Carmiggelt, Guy de Maupassant, Paul Rodenko en Edgar Allan Poe.
12 juli 2008
Ark Media en Luisterrijk sluiten contract
Uitgeverij Ark Media, een toonaangevende christelijke uitgeverij, gaat haar luisterboeken ook verkopen via Luisterrijk. De overeenkomst is onlangs gesloten en vanaf vandaag zijn de eerste 6 titels beschikbaar. Van Ark Media verkoopt Luisterrijk onder andere de populaire Vertelbijbel en de Nerflander-serie kinderverhalen van Max Lucado.

11 juli 2008
Alle titels van de HoorSpelFabriek bij Luisterrijk
Luisterrijk is bijzonder verheugd een overeenkomst afgesloten te hebben met de HoorSpelFabriek, een uitgeverij met een passie voor hoorspelen. De komende dagen zullen tientallen luisterboeken (of 'audiofilms', zoals ze het zelf noemen) van de HoorSpelFabriek bij Luisterrijk in de winkel beschikbaar komen.

10 juli 2008
Stichting Beleyes verkoopt luisterboeken via Luisterrijk
Stichting Beleyes wil de integratie van slechtziende en blinde mensen bevorderen en doet dit onder meer door het Nederlandse publiek in contact te brengen met de vele talenten van mensen met een visuele beperking, o.a. door het uitgeven van (luister)boeken van de blinde auteur Watze Jan de Vries. Deze luisterboeken zijn vanaf vandaag ook via Luisterrijk te downloaden.

3 juli 2008
Meer Vlaamse titels en mooie poëzie dankzij HKM Literatuur
De Belgische uitgeverij HKM Literatuur heeft een overeenkomst met Luisterrijk afgesloten. Daardoor zijn negen nieuwe titels aan het aanbod van Luisterrijk toegevoegd, waaronder poëzie van Nederlandse en Vlaamse dichters.

1 juli 2008
Populair-wetenschappelijke hoorcolleges van LuisterWijs
LuisterWijs is een uitgeverij van non-fictie luistercolleges die zich richten op een brede doelgroep met populair wetenschappelijke onderwerpen. LuisterWijs ontwikkelt en produceert deze colleges in samenwerking met diverse Nederlandse universiteiten. De eerste zes titels worden medio juli aangeboden via Luisterrijk dankzij de vandaag gesloten overeenkomst. In het najaar volgt nog een aantal titels.

26 juni 2008
Radiocommercials Luisterrijk
Sinds deze week zendt Luisterrijk radiocommercials uit op Radio 1 tot en met 6. Nog tot en met 7 juli zullen de spotjes regelmatig te horen zijn. Aanleiding vormt de Week van het Luisterboek. Beluister de commercials:

Commercial Algemeen
Commercial fragmenten 1
Commercial fragmenten 2
Commercial fragmenten 3
Commercial fragmenten 4
Commercial fragmenten 5

25 juni 2008
Start Week van het Luisterboek
Vandaag start de Week van het Luisterboek, aanleiding voor een nieuwsbrief met daarin volop voordeel. Tot en met 6 juli kunnen onze klanten profiteren van aantrekkelijk acties. U treft ook hier informatie aan over de kortingsacties tijdens de Week van het Luisterboek.

17 juni 2008
Nieuwe uitgeverij Interculture
Zo vlak voor de vakantie komt het goed uit dat Luisterrijk een overeenmomst heeft gesloten met Interculture, een taleninstituut dat gespecialiseerd is in cursussen Frans op maat voor bedrijven en particulieren. De Interculture taaltrainer Frans, met woordtrainer, werkwoordtrainer en gesprektrainer, is ideaal om in uw iPod/MP3-speler te importeren, om ieder 'verloren moment' thuis of onderweg uw Frans te oefenen.

9 juni 2008
Nieuwe uitgeverij Het Geluidshuis
Steeds meer Vlaamse uitgevers doen mee met Luisterrijk! Luisterrijk is blij de Heerlijke Hoorspelen van Het Geluidshuis te mogen verkopen. Deze uitgeverij produceert zeer goede, maar vooral ook leuke hoorspelen voor kinderen vanaf 6 jaar.

8 juni 2008
Nieuwe uitgeverij Albert Sickler bv
Dankzij een overeenkomst met uitgeverij Albert Sickler is er een geheel nieuwe serie bij Luisterrijk met de (onder)titel Dat kan natuurlijk ook in de file. Deze luisterserie voorziet de filerijder van spoedcursussen, zodat de tijd in de file nog ergens goed voor is.

26 mei 2008
Nieuwe uitgeverij Afûk
Luisterrijk is verheugd een contract te hebben afgesloten met Uitgeverij Afûk. Van deze Friese uitgeverij biedt Luisterrijk drie in het Fries gesproken luisterboeken aan, speciaal voor kinderen.

17 april 2008
Nieuwe uitgeverij De Rode Kamer
Luisterrijk is verheugd een contract te hebben afgesloten met Uitgeverij de Rode Kamer. Deze uitgeverij laat ons vanaf vandaag binnen het Nederlands taalgebied kennismaken met de kinderserie Lars en Maja. In Zweden staan deze boeken - voor kinderen vanaf 6 jaar - al jarenlang in de toptien.

5 april 2008
Nieuwe categorie: audiotours
Audiotours downloaden is voortaan ook mogelijk bij Luisterrijk! Speciaal voor de vakantieliefhebbers werd deze categorie toegevoegd. Van diverse boeiende steden bieden we vanaf nu een audiotour aan. Hiertoe werden contracten gesloten met producenten Audio City Tours en SoundSeeing.

28 maart 2008
Luisterrijk wint Thuiswinkel Award 2008!
Luisterrijk heeft een Thuiswinkel Award 2008 gewonnen! Het gaat om de publieksprijs in de categorie Cd’s/dvd’s, boeken, tijdschriften & games (klein). Internetters, waaronder klanten van Luisterrijk, wezen Luisterrijk aan als hun favoriete shop in deze categorie. Zie ook het persbericht. Wij bedanken alle trouwe klanten voor hun stem op Luisterrijk!

21 maart 2008
Veel nieuws bij Luisterrijk
Luisterrijk is weer verder verbeterd. Allereerst zijn er contracten afgesloten met nieuwe uitgeverijen, waaronder De Bezige Bij, Thema en Narrator. Verder heeft de website nu de mogelijkheid in één keer alle nieuwe luisterboeken te tonen. Gebruik hiervoor de knop Snel zoeken > Nieuwe luisterboeken in de linker kolom.

25 februari 2008
Luisterrijk op Omrop Fryslân
De eerste Friestalige titel bij Luisterrijk was aanleiding voor het radioprogramma Noardewyn van Omrop Fryslân aandacht te besteden aan het fenomeen luisterboeken. Zie de pagina In de media voor het fragment.

21 februari 2008
Nu ook PayPal
Vanaf deze week accepteert Luisterrijk ook het internationale betaalsysteem PayPal, dat meer dan 100 miljoen gebruikers heeft in 190 landen. Natuurlijk kunt u ook blijven betalen met iDEAL, Visa of Mastercard.

18 februari 2008
Zoeken op onderwerpen
Naast de gebruikelijke zoekmogelijkheden op auteur, titel, bedrag en trefwoord heeft Luisterrijk nu ook een onderwerpenregister. Dit unieke register maakt het mogelijk luisterboeken te zoeken op thema's, onderwerpen, taal of land. Gebruik hiervoor het menu Snel zoeken > Kies onderwerp in de linker kolom.

8 februari 2008
Nieuwe rubriek 'Spannende boeken'
Deze week opent Luisterrijk een compleet nieuwe categorie in de downloadwinkel: Spannende boeken. Deze rubriek bevat meteen al 20 titels en zal dit jaar verder groeien.

31 januari 2008
Gedichtendag
31 januari was het Gedichtendag in Nederland en Vlaanderen. Geïnspireerd? Bij Luisterrijk dragen de beste dichters voor uit eigen werk.

23 januari 2008
Nieuwe luisterboeken
Deze week zijn er weer een aantal nieuwe titels in de downloadwinkel van Luisterrijk van de uitgeverijen Home-Academy en Rubinstein

22 januari 2008
Nationale Voorleesdagen
Van woensdag 23 januari tot en met zaterdag 2 februari vonden De Nationale Voorleesdagen 2008 plaats. Tijdens Het Nationale Voorleesontbijt lazen niet alleen de lokale helden voor, zoals brandweer-commandanten, opa's, oma's, burgemeesters en lokale politici, maar ook de Nationale sterren waren volop vertegenwoordigd. Ook de luisterboeken die u bij Luisterrijk download zijn vaak ingesproken door bekende stemmen. Voorbeelden zijn Arthur Japin, Maarten van Rossem, Jan Wolkers, Diewertje Blok, Thom Hoffman, Mieke van der Weij, Freek de Jonge, Willem Nijholt, Bram van der Vlugt, Herman Koch en vele anderen. Van ieder luisterboek staat een fragment online.

1 januari 2008
Een luisterrijk 2008!
Het team van Luisterrijk wenst iedereen een bijzonder luisterrijk 2008!

28 december 2007
Nu ook nieuwsbrieven van Luisterrijk
Vanaf heden heeft Luisterrijk een eigen nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt regelmatig per e-mail verstuurd, u kunt zich hier aanmelden.
U kunt de nieuwsbrief van vandaag online nalezen in het archief.

Bestsellers

 1. luistervoorbeeld
  1
 2. luistervoorbeeld
  2
 3. luistervoorbeeld
  3
 4. luistervoorbeeld
  4
 5. luistervoorbeeld
  5
 6. luistervoorbeeld
  6
 7. luistervoorbeeld
  7
 8. luistervoorbeeld
  8
 9. luistervoorbeeld
  9
 10. luistervoorbeeld
  10

TwitterVeilig kopen

Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW