Luisterrijk - de download shop voor luisterboeken - MP3-luisterboek goedkoop downloaden

Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home Thuiswinkel Waarborg Certificaat Luisterrijk - De downloadshop voor luisterboeken - Home

Actueel

Categorieën

Specials

Leeftijden

Talen

Prijs

Snel zoeken

In de spotlight

Service

Over Luisterrijk

Contact

Veilig afrekenen

Over Luisterrijk
Over Luisterrijk
Luisterrijk is gespecialiseerd in de levering van luisterboeken als mp3-downloads. De bestanden zijn geschikt zijn voor PC en Mac, iPod, iPhone, iPad en alle andere mp3-spelers. Ook kunnen de bestanden gebruikt worden om zelf cd's te branden (voor eigen gebruik), ook de beelden om hoesjes te printen worden meegeleverd.

In 2006 was Luisterrijk trendsetter in Nederland met de eerste onafhankelijke downloadshop voor luisterboeken. Luisterrijk levert de luisterboeken als mp3-bestanden, die - dankzij diverse zelf-ontwikkelde innovaties - voorzien zijn een klantvriendelijke 'social DRM' beveiliging. Luisterrijk werkt samen met meer dan honderd gerenommeerde uitgeverijen in Nederland, Vlaanderen, Engeland, Duitsland en Zuid Afrika.

De downloadwinkel biedt alle vormen van gesproken woord, varierend van kinderboeken en literatuur tot thrillers en hoorcolleges. In de virtuele boekwinkel van Luisterrijk vindt u niet alleen hetzelfde aanbod als in de traditionele boekhandel, maar ook speciaal voor Luisterrijk geproduceerde luisterboeken. Luisterrijk biedt voor elk wat wils: audiotours, literatuur, thrillers, informatieve en educatieve boeken (zoals zakelijke uitgaven, reisboeken en psychologie), jeugdliteratuur, kinderboeken, hoorspelen, hoorcolleges, documentaires en luisterboeken voor business en management.

Alleen downloaden
Uniek aan Luisterrijk is dat wij geen cd's verkopen, maar digitale downloadbestanden in mp3-formaat. De luisterboeken van Luisterrijk bestaan uit een digitaal geluidsbestand die u na elektronische betaling direct kunt downloaden om op uw mp3-speler te zetten. U hoeft dus niet te wachten totdat u een cd toegestuurd krijgt en u kunt vlak voor een (lange) reis nog even snel wat gesproken boeken meenemen voor onderweg.

Het grote voordeel van downloaden is dat u het boek direct kunt beluisteren op uw pc of op een iPod, iPhone, iPad of andere (draagbare of auto-) mp3-speler. Ook is het mogelijk het bestand op cd te branden om in de auto of op de discman te beluisteren. U heeft geen speciale software nodig; zowel pc-, Apple- als Linux-systemen worden ondersteund.

Het downloaden van een luisterboek bij Luisterrijk is gemiddeld twintig procent voordeliger dan het aanschaffen van een luisterboek op cd.

Folder
Meer weten? Download de folder van Luisterrijk (pdf-formaat, ca 2MB).

Awards
Luisterrijk valt regelmatig in de prijzen. In 2008 won luisterrijk de Thuiswinkel Award in de categorie 'cd's - dvd's - boeken - tijdschriften - games (kleine webshops)'. In 2009 won Luisterrijk de Thuiswinkel Innovatie Award vakprijs. In 2010 werd Luisterrijk gekozen tot Downloadwinkel van het jaar. In 2011 won Luisterrijk een Thuiswinkel Award Publieksprijs XS in de categorie boeken en tijdschriften.

Wie is wie bij Luisterrijk?
Het dagelijkse team van Luisterrijk bestaat uit vier personen, die allemaal hun sporen hebben verdiend in de ict-, omroep-, boeken- en uitgeverswereld.

Luisterrijk is:

 • Alexander van Meerten - software-ontwikkeling

 • Dirkjan van Ittersum - oprichter, marketing, PR, klantenservice

 • Henk Halfman - account management

 • Huub van de Pol - business development, marketing, PR


 • Daarnaast is Luisterrijk veel dank verschuldigd aan Maartje Berger (juridische adviezen), Hans-Evert Brackman (Studio Hans-Evert Brackman, vormgeving), Kevin de Harde (Icontact, technische adviezen, beheer en onderhoud), Jasper Lingers (Icontact, digitalisering in 2007), Eleonora Romanesco (intro's, voice-overs, commercials), Matthé Smit (Time2Learn), Mariëlle van Tilburg (digitalisering en redactie in 2010), Gaby Milder (intro's, voice-overs, commercials 2012, 2013) en Michel Walraven (conceptontwikkeling en eerste uitgeverscontacten), die in de aanloop en uitbouw van de webshop veel werk hebben verzet.

  Luisterijk is gebouwd door Icontact.
  De digitale distributie van de luisterboeken wordt afgehandeld door Luisterhuis.
  De mp3-luisterboeken zijn beveiligd met BooXtream social DRM.
  De servers worden gehost door XS4ALL.
  De betalingen worden verwerkt door Ogone.

  Luisterrijk is gecertificeerd lid van Thuiswinkel.org en Plus-lid van de Koninklijke Boekverkopersbond (KBb).

  Bestsellers

  1. luistervoorbeeld
   1
  2. luistervoorbeeld
   2
  3. luistervoorbeeld
   3
  4. luistervoorbeeld
   4
  5. luistervoorbeeld
   5
  6. luistervoorbeeld
   6
  7. luistervoorbeeld
   7
  8. luistervoorbeeld
   8
  9. luistervoorbeeld
   9
  10. luistervoorbeeld
   10

  Twitter  Veilig kopen

  Cadeaukaarten

 • Luisterrijk accepteert de Boekenbon. Luisterrijk accepteert de Nationale EntertainmentCard. Luisterrijk accepteert de VVV Giftcard. Luisterrijk accepteert de Webshop Giftcard. Luisterrijk accepteert de YourGift Giftcard.
 •  
  Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW