Uitgevers

Luisterboeken verkopen via Luisterhuis

Bent u uitgever en hebt u luisterboeken (op cd of als master files) in uw catalogus? Of hebt u audio-opnames van hoge kwaliteit die u als download wilt aanbieden bij Luisterrijk en andere webshops? Dan is Luisterhuis de perfecte partner voor u. Luisterhuis, de distributieafdeling van Luisterrijk, verzorgt voor Luisterrijk namelijk het volledige traject van digitalisering, distributie en koppeling met webshops. U kunt eenvoudig uw luisterboek(en) in de downloadshop van Luisterrijk en andere webshops aanbieden.

De procedure daarvoor is simpel:

  1. Uitgever en Luisterrijk sluiten een wederverkopercontract af;
  2. Uitgever stuurt een exemplaar van de cd's met het luisterboek en een nieuwe ISBN (voor mp3 download) naar Luisterrijk;
  3. Luisterrijk zorgt ervoor dat alles gratis professioneel gedigitaliseerd en uitgebreid gemetadateerd wordt;
  4. Luisterrijk plaatst de digitale bestanden in de winkel en biedt ze aan bij andere webshops via de distributieafdeling Luisterhuis;
  5. Uitgever krijgt bij Luisterhuis online toegang tot de verkoopresultaten;
  6. Luisterrijk rekent elk kwartaal af met de uitgever.

Kortom: zonder investering kan elke uitgever meedoen met Luisterrijk.

Ook andere rechthebbenden, zoals omroepen, universiteiten en auteurs, mits ze beschikken over de verkooprechten en kwalitatief goede opnames van luisterboeken, cursussen, hoorcolleges en/of hoorspelen, kunnen deze (ook) via Luisterrijk aanbieden.

Luisterrijk besteedt bijzonder veel aandacht aan de veiligheid, de kwaliteit van het audiomateriaal en de boekbeschrijvingen. De luisterboeken bij Luisterrijk zijn uniek en bevatten extra informatie, zodat de klant eenvoudig zelf zijn cd-hoesjes kan afdrukken. Ook is Luisterrijk de enige downloadshop die de luisterboeken optimaal voorbereidt om af te spelen op mp3-spelers, waardoor bijvoorbeeld hoofdstuknaam en bookcover op het schermpje van de speler te zien zijn.

Luisterrijk en distributieafdeling Luisterhuis werken met de unieke en prijswinnende BooXtream social DRM-technologie om misbruik van de mp3-bestanden tegen te gaan. Bij Luisterrijk is uw waardevolle productie in goede handen!

Meer weten? Neem contact op met uitgevers@luisterrijk.nl.