Welkom, klanten van 123luisterboek.nl!

123luisterboek.nlOp 1 juli 2020 is 123luisterboek.nl gestopt met de verkoop van luisterboeken. Klanten kunnen vanaf dan terecht bij Luisterrijk voor het downloaden van luisterboeken. Oude downloads blijven gewoon beschikbaar. Op deze pagina informeren we je over de wijzigingen. 

Waarom deze verandering? 

Sinds 2015 is 123luisterboek.nl eigendom van Luisterrijk, de grootste downloadshop voor mp3-luisterboeken in de Benelux. Met een klein team werken we aan zowel Luisterrijk, 123luisterboek.nl, als Luisterboeken.nl. Om klanten optimaal te kunnen bedienen kiezen we ervoor slechts een website in de lucht te houden. Zo kunnen we ons beter focussen op aanbod, klantenservice en marketing van Luisterrijk. 

Wat gaat er veranderen? 

123luisterboek.nl zal niet langer luisterboeken verkopen, maar doorverwijzen naar Luisterrijk. Het aanschaffen en downloaden van luisterboeken gaat voortaan via Luisterrijk. Klanten van 123luisterboek.nl krijgen de mogelijkheid hun account over te zetten naar Luisterrijk. Als je al een account had bij Luisterrijk, dan zullen beide accounts worden gecombineerd. 

Wat gebeurt er met mijn oude aankopen?

Klanten van 123luisterboek.nl kregen de downloadlinks per mail toegestuurd. Die kun je blijven gebruiken. Mocht een downloadlink verlopen zijn, stuur dan een mail aan klantenservice@luisterrijk.nl. Wij zorgen dat de downloadlinks weer worden geactiveerd. 

Kan ik oude aankopen bij 123luisterboek.nl nu downloaden door in te loggen op Mijn Luisterrijk?

Nee, we voegen oude aankopen niet toe aan het Luisterrijk-account op deze site. Klanten van 123luisterboek.nl ontvingen altijd per mail de downloadlinks. Deze links kun je blijven gebruiken. Als je de links voor een aankoop nog eens wilt ontvangen, sturen we die nogmaals toe per mail. Stuur dan een mail naar klantenservice@luisterrijk.nl

Kan ik de app van 123luisterboek.nl blijven gebruiken?

Er komen geen updates meer uit voor de app van 123luisterboek.nl. De app is binnenkort niet meer verkrijgbaar via de App Store en Google Play Store. In plaats daarvan kun je de Luisterrijk-app gebruiken. Klanten van 123luisterboek.nl hebben op 2 september 2020 instructies ontvangen om hun account over te zetten naar Luisterrijk. Nadat dit is gebeurt verschijnen aankopen in de app van Luisterrijk. Ben je klant bij zowel 123luisterboek.nl als bij Luisterrijk? Dan vind je na het omzetten de aankopen vanj zowel 123luisterboek.nl als Luisterrijk bij elkaar in de Luisterrijk-app. 

Wanneer gaat dit in?

De verkoop van luisterboeken via 123luisterboek.nl is op 1 juli 2020 gestopt. Op 2 september 2020 hebben alle klanten van 123luisterboek.nl een mail gekregen om hun account over te zetten naar een account bij Luisterrijk. Dit is uiteraard niet verplicht. Bent je klant en heb je de mail niet ontvangen, neem dan contact op met klantenservice@luisterrijk.nl