Welkom, klanten van Luisterboeken.nl!

Luisterboeken.nl

Op 1 juni 2020 is Luisterboeken.nl gestopt met de verkoop van luisterboeken. Klanten kunnen vanaf nu terecht bij Luisterrijk voor het downloaden van luisterboeken. Oude downloads blijven gewoon beschikbaar. Op deze pagina informeren we u over de wijzigingen.  

Waarom deze verandering? 

Sinds 2015 is Luisterboeken.nl eigendom van Luisterrijk, de grootste downloadshop voor mp3-luisterboeken in de Benelux. Met een klein team werkten we aan zowel Luisterrijk, 123luisterboek.nl, als Luisterboeken.nl. Om klanten optimaal te kunnen bedienen kiezen we ervoor slechts één website in de lucht te houden. Zo kunnen we ons beter focussen op aanbod, klantenservice en marketing van Luisterrijk. 

Wat is er veranderd? 

Luisterboeken.nl verwijst nu naar Luisterrijk. Het aanschaffen en downloaden van luisterboeken gaat voortaan via Luisterrijk. Luisterrijk heeft een groter aanbod, een eigen app én levert mp3's. Klanten van Luisterboeken.nl krijgen de mogelijkheid hun account over te zetten naar Luisterrijk. Als u al een account had bij Luisterrijk, dan zullen beide accounts worden gecombineerd. 

Wat gebeurt er met mijn oude aankopen?

Klanten van Luisterboeken.nl kregen de downloadlinks per mail toegestuurd. Die kunt u blijven gebruiken. Mocht een downloadlink verlopen zijn, stuur dan een mail aan klantenservice@luisterrijk.nl. Wij zorgen dat de downloadlinks weer worden geactiveerd. 

Kan ik oude aankopen bij Luisterboeken.nl nu downloaden door in te loggen op Mijn Luisterrijk?

Nee, we voegen oude aankopen niet toe aan het Luisterrijk-account op deze site. Klanten van Luisterboeken.nl ontvingen altijd per mail de downloadlinks. Deze links kunt u blijven gebruiken. Als u de links voor een aankoop nog eens wilt ontvangen, sturen we die nogmaals toe per mail. Stuur dan een mail naar klantenservice@luisterrijk.nl

Kan ik de app van Luisterboeken.nl blijven gebruiken?

Er komen geen updates voor de app en hij is niet meer verkrijgbaar via de iOS App Store en Google Play Store. In plaats daarvan kunt u de Luisterrijk-app gebruiken. Klanten van Luisterboeken.nl hebben op 2 september 2020 instructies ontvangen om hun account over te zetten naar Luisterrijk. Nadat dit is gebeurd verschijnen de oude aankopen in de app van Luisterrijk. Was u al klant bij Luisterrijk? Dan vindt u na het omzetten alle aankopen van zowel Luisterboeken.nl als Luisterrijk bij elkaar in de Luisterrijk-app. Dit is uiteraard niet verplicht. Bent u klant en heeft u geen mail ontvangen? Neem dan contact op met klantenservice@luisterrijk.nl