Luistervoorbeeld

Pluk van de Slettenflat

Het ultieme mannenboek
Auteur Silvester Zwaneveld
Voorlezer Silvester Zwaneveld
Speelduur 3u 50m 42s
€ 15,00

Beschrijving

"Toen hij op tv hoorde zeggen dat Jeroen Pauw met zijn tweehonderd vrouwen aanzien onder de mannelijke bevolking genoot, dacht Pluk maar één ding: amateur"

Sexy, spannend en heel grappig. Pluk van de Slettenflat kan door deze smakelijke ingrediënten volgens auteur Silvester Zwaneveld het beste worden omschreven als 'hét studenten- of ultieme mannenboek' bij uitstek.

Het schrijven van deze zwartgallige komedie stond al jaren op de lijst van cabaretier en multitalent Silvester Zwaneveld. Na talrijke boeken te hebben geïllustreerd, en er al naar gehint te hebben in zijn vorige theatershow, is zijn eerste eigen roman een feit. Het verhaal is geïnspireerd op vele ontmoetingen in het dagelijks leven, waaronder een aantal fascinerende met verschillende brandweermannen.

Het boek vertelt het verhaal over de jonge brandweerman Pluk, die alles in het leven gemakkelijk afgaat: vrouwen, seks, werk, hij krijgt het allemaal gedaan. Als brand-weerman heeft hij alle tijd voor zijn vurige uitspattingen. Als hij een jonge vrouw tegenkomt, Sanne, die eens niet onder de indruk van hem is, weet Pluk niet wat hem overkomt. Hij is tenslotte de held die elke vrouw in zijn bed krijgt? Vanaf dat moment maakt hij de een na de andere verkeerde beslissing Hij wil een vonkje bij haar bewerkstelligen, maar het wordt een ontembaar vuur. De held van eerst, wacht een zware aftocht...

Details

UitgeverUitgeverij Nanda
Publicatiedatum 18 maart 2016
ISBN 8717837022632
Taal Nederlands
Speelduur 3u 50m 42s
Bestandsgrootte 150 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Silvester Zwaneveld
Silvester Zwaneveld

Silvester Zwaneveld (1969) is geboren in Beilen. Na vele rondzwervingen studeerde hij af aan de kunstacademie te Rotterdam. Hij werd bekend met het cabaretduo 'Arie & Silvester'. De laatste jaren maakt hij soloshows.

Multitalent Silvester heeft ervaring als regisseur, schrijver, editor, redacteur, presentator en vormgever van diverse televisieprogramma's. Daarnaast regisseerde hij een verschillende theatervoorstellingen en registraties. Bovendien is hij actief als lijstduwer van GroenLinks in de stad Apeldoorn.

Toon aanbod