Luistervoorbeeld

Krijg ik nog een zoen van je?

Auteur Cees Smit
Voorlezer Lydia Scheen
Speelduur 6u 20m 30s
€ 9,95

Beschrijving

In zijn examenjaar ontmoet David Carlson voor het eerst Mendy Vlothuizen. Liefde op het eerste gezicht, die even snel verdwijnt als ze opgevlamd is. Ruim dertig jaar later stapt David de hospice Utrecht binnen. Mendy, terminaal patiënte, heeft naar hem gevraagd. In die omgeving gaat hun aangrijpende verhaal verder.

Hospices hebben terminale patiënten met hun familie en vrienden veel te bieden aan hulp en begeleiding tijdens de laatste levensfase. Vele duizenden vrijwilligers stellen zich hiervoor belangeloos beschikbaar. Krijg ik nog een zoen van je verweeft deze wereld met het warme verhaal van Mendy en David.

Details

ImprintUitgeverij Cees Smit
UitgeverCees Smit
Publicatiedatum 1 januari 2018
ISBN 8719244140367
Taal Nederlands
Speelduur 6u 20m 30s
Bestandsgrootte 175 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Cees Smit
Cees Smit

Cees Smit (1946) is de oudste zoon van een jong ondernemersechtpaar uit Utrecht dat zes kinderen kreeg. In het eindexamenjaar van de Handelsdagschool werd Smit op 19-jarige leeftijd geconfronteerd met een plotselinge, ernstige verslechtering van zijn gezichtsvermogen. Twintig jaar later was hij blind.

Dit weerhield hem er niet van om zijn idealen na te blijven streven. Zo was hij naast zijn volledige baan als personeelsfunctionaris in zijn vrije tijd meer dan dertig jaar actief als vrijwilliger in diverse bestuursfuncties. De belangrijkste daarvan was 12 jaar treasurer van het Executive Committee van de International Blind Sports Association (IBSA).

Toon aanbod