Luistervoorbeeld

Kalle en het monster van Noord

Auteur Hermine Landvreugd
Voorlezer Liëla Rigter
Speelduur 1u 25m 36s
€ 7,99

Beschrijving

Boven Amsterdam-Noord steekt een snoeiharde orkaan op. Kalle glipt het huis uit en gaat bij de A’DAM Toren naar het IJ kijken. Hoge golven met schuimkoppen rollen woest over elkaar heen. Een paar dagen eerder was Kalle met de klas in het Scheepvaartmuseum geweest en had van de juf over zeehelden en zeeslagen gehoord. Nu lijkt in het IJ wel een eeuwenoud tweekoppig monster te ontwaken. Kalle moet het zien te verslaan! Daar duikt ineens die vervelende Denzel op met wie hij ongewild in een avontuur belandt. En er is nóg een oude bekende die zich plotseling vertoont.

Kalle en het monster van Noord is het vierde deel in de stoere Kalle-serie, waarvan er twee werden getipt door de Nederlandse Kinderjury.

Details

UitgeverDe Harmonie
Publicatiedatum 1 maart 2019
ISBN 8719244140879
Taal Nederlands
Speelduur 1u 25m 36s
Bestandsgrootte 78 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Hermine Landvreugd
Hermine Landvreugd

Hermine Landvreugd (1967) publiceerde sinds haar debuut in 1993 met Het zilveren theeëi diverse verhalenbundels en kinderboeken, waarvan Willem is een weerwolf (Vlag en Wimpel 2001) misschien wel de bekendste is. De VPRO baseerde er de jeugdserie Ik ben Willem op, die bekroond werd met de Cinekid Kinderkastprijs.

Toon aanbod