Coachen met competenties
Coachen met competenties

Coachen met competenties

Actuele managementonderwerpen besproken

Thema: Van coachen op competenties naar coachen met competenties, met ondermeer een algemene inleiding over coaching, een miniseminar en een bijdrage over het borgen van coaching in organisaties.

Serie

Auteur

Marijke Lingsma

Spreker

Marijke Lingsma

Speelduur

1 uur 7 min

€ 19,94

Beschrijving

Het luisterboek begint met een algemene inleiding van ongeveer 30 minuten over coaching volgens Marijke Lingsma. Daarna volgt een miniseminar van ongeveer 30 minuten verzorgd door Marijke Lingsma. Het luisterboek sluit af met een bijdrage over het borgen van coaching in organisaties.

Wie coacht óp competentieontwikkeling maakt bijna automatisch de stap naar coachen mét competenties. Er wordt immers geprobeerd om de manier waarop iemand met zijn eigen competenties omgaat, te ontwikkelen. Tijdens dit seminar werkt u daaraan en aan de ontwikkeling van uw eigen competenties als coach. Marijke Lingsma beschouwt competenties als een onmisbare meetlat bij het coachen, om bijvoorbeeld de eigen bijdrage bij samenwerking, afstemming of conflicten te meten en bij te sturen.

Dit luisterboek maakt deel uit van Management Topics, een serie audiocolleges over managementonderwerpen die de actualiteit van morgen bepalen. Het gekozen thema wordt van meerdere kanten belicht zodat u in ongeveer één uur bent bijgepraat. Klik hier voor een overzicht van de reeks.

Inclusief een pdf-bestand met de integrale tekst.

Inhoud
Inleiding
Miniseminar Coachen met competenties:
- Basisvaardigheden van coaching
- De succesfactoren van coachen met competenties
- Coachen met competenties: de praktijk
- Het verankeren van competentieontwikkeling

Details

Imprint

Mainpress

Uitgever

Mainpress

Publicatiedatum

21 november 2008

ISBN

8719244141685

Taal

Nederlands

Speelduur

1 uur 7 min

Bestandsgrootte

58 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags