Luistervoorbeeld

In de genade van mijn meester - erotisch verhaal

SerieLUST
Auteur Reiner Larsen Wiese
Spreker Lora van Doorn
VertalerS.v.i.n
Speelduur 49m 42s
€ 3,99

Beschrijving

"Nu heb ik mijn orgasmes zo vaak als ik tijd heb, zo vaak als ik er zin in heb, zo vaak als ik er geld voor heb. Ik hoef niet na te denken. Mijn meester weet waar ik van hou. Hij doet alles waar ik zolang naar heb verlangd. Hij corrigeert me, bindt me vast en slaat me, hij dwingt me. Hij houdt van zijn werk. Dat weet ik. De laatste paar keer dat ik er was, heeft hij ook een orgasme gehad. Dat staat niet in de brochure van de kliniek. Dat gebeurde niet toen ik voor het eerst bij hem kwam. Hij zou er de energie ook niet voor hebben met al die klanten. Ik probeer er niet trots op te zijn, maar ik kan er niets aan doen."

Deze novelle is uitgegeven in samenwerking met de Zweedse filmproducente Erika Lust. Het is haar doel om de menselijke natuur en de verscheidenheid daarvan weer te geven met korte verhalen over passie, intimiteit, liefde en lust. Deze novelles bestaan uit krachtige verhalen met een erotische ondertoon.
Reiner Larsen Wiese is een Deense auteur, die een lange reeks erotische verhalen in het BDSM-universum heeft geschreven. Hij is onder andere co-auteur van de verzameling korte verhalen "Udsøgt" [Voortreffelijk].

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 2 januari 2020
ISBN 9788726091694
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 49m 42s
Bestandsgrootte 35 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Reiner Larsen Wiese is een Deense schrijver die een aaneenschakeling van erotische novelles heeft geschreven die zich afspelen in de BDSM-wereld.

Toon aanbod