Luistervoorbeeld

Zomerseks 2: Het strand - erotisch verhaal

SerieZomerseks deel 2
Auteur Alexandra Södergran
Voorlezer Lora van Doorn
Speelduur 23m 12s
€ 0,99

Beschrijving

In de bus op weg naar het strand kregen Jimmy en Anna elkaar al in de gaten. Maar zin tegenstelling tot hun vrienden Alice en Eddie, die net seks hadden in een overvolle bus, hebben zij geen last van een gebrek aan remmingen. Op het strand worden zowel hun lichamen als hun emoties bloot gelegd. Anna en Jimmy verlangen naar elkaar, maar wie durft de eerste stap te zetten? Als ze alleen zijn op het strand, besluit Jimmy het advies van zijn vriend Eddie te volgen en de leiding te nemen.
Zomerseks is een collectie van drie korte verhalen. Het strand is het tweede deel.De Zweedse auteur Alexandra Södergran (pseudoniem) schrijft korte verhalen. In haar teksten snijdt ze vaak taboes aan op een spannende en verfrissende manier. Ze heeft een voorliefde voor erotiek en benadert het genre op een manier die zowel verrassend als onderhoudend is.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 17 december 2020
ISBN 9788726097016
Taal Nederlands
Speelduur 23m 12s
Bestandsgrootte 16 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Alexandra Södergran

Alexandra Södergran is een Zweedse anonieme schrijfster van novelles. Haar teksten behandelen vaak taboes op een spannende en vernieuwende manier. Ze interesseert zich vooral voor erotiek en ze eigent zich het genre toe op een manier die de lezer zowel verrast als amuseert.

Toon aanbod