Luistervoorbeeld

Een reis naar het oude Egypte - erotisch verhaal

SerieLUST
Auteur Chrystelle Leroy
Spreker Reina Root
VertalerLust
Speelduur 33m 54s
€ 2,99

Beschrijving

‘We lieten elkaar niet los met onze ogen. Ik voelde hoe hij in me tot leven kwam en me steeds verder de nacht in bracht. Het plezier en de vergetelheid van de buitenwereld.’

Alia is een geweldige verslaggeefster die nergens bang voor is: ze heeft veel ongelooflijke gebeurtenissen en echt verschrikkelijke gruwelijkheden meegemaakt. Dit rapport over uitzonderlijke archeologische opgravingen in Egypte zou haar in staat moeten stellen te ontspannen en een stap terug te doen.
Wie is er nu beter voor een nachtelijk bezoek aan de grafstad dan een knappe en mysterieuze gids die alles lijkt te weten over de bewoners? Anen neemt Alia mee op een sensuele en gepassioneerde reis naar het hart van het oude Egypte en zijn tradities. Maar is dit allemaal wel echt?Ze is geboren in Montreal als dochter van een Bretonse vader. De familie van Chrystelle LeRoy bezat een dierentuin waardoor ze een passie heeft ontwikkeld voor het observeren van dieren en de natuur. Voordat ze zich specialiseerde in digitaal schrijven en daar verschillende prijzen mee won, werkte ze als historicus voor musea in Canada en Frankrijk. Haar romans zijn vaak exotisch en hebben een achtergrond van historische realiteit.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 21 december 2020
ISBN 9788726332704
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 33m 54s
Bestandsgrootte 24 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.