Luistervoorbeeld

Een buitengewone baas - erotisch verhaal

SerieLUST
Auteur Chrystelle Leroy
Spreker Ginger Volpe
VertalerLust
Speelduur 30m 10s
€ 2,99

Beschrijving

‘In mijn leven heb ik me zelden seksueel aangetrokken gevoeld tot een vrouw, maar Kani is anders. Ze lijkt volledig te bestaan uit charisma en verleiding.’

In haar sector is er niemand zo getalenteerd als zij. De geduchte Elsa is een expert in financiële analyse en geeft er de voorkeur aan haar klanten te ontwrichten met de sexy en kille blik van een onafhankelijke vrouw, in plaats van haar professionele leven met haar privéleven te vermengen.
Maar dit nieuwe contract met het meest gerenommeerde bedrijf op het gebied van nieuwe technologieën zal haar overtuigingen op de proef stellen.
Terwijl ze een band opbouwt met de mooie en charismatische Kani, een programmeur en genie in codering, die haar echt verbaasd achterlaat, heeft Elsa eindelijk de eer om haar baas te ontmoeten. Een geheime en mysterieuze baas wiens gezicht niemand lijkt te hebben gezien. Een echt buitengewone baas!Ze is geboren in Montreal als dochter van een Bretonse vader. De familie van Chrystelle LeRoy bezat een dierentuin waardoor ze een passie heeft ontwikkeld voor het observeren van dieren en de natuur. Voordat ze zich specialiseerde in digitaal schrijven en daar verschillende prijzen mee won, werkte ze als historicus voor musea in Canada en Frankrijk. Haar romans zijn vaak exotisch en hebben een achtergrond van historische realiteit.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 21 december 2020
ISBN 9788726332728
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 30m 10s
Bestandsgrootte 21 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.