Luistervoorbeeld

Een warme winter in Montreal - erotisch verhaal

SerieLUST
Auteur Chrystelle Leroy
Spreker Lora van Doorn
VertalerLust
Speelduur 29m 6s
€ 2,99

Beschrijving

‘Ik leg mijn hand op zijn stevige borst, breng mijn lippen dicht bij die van hem en zijn tong vindt de mijne. Hij proeft naar de zomer en warm zand. Precies wat ik wil!’

Winter in Montreal is koud, donker, pijnlijk en vooral lang! Het is koud, we werken, het is koud en we slapen, zoals Clara zegt. Dus waarom zitten haar collega's vol levenslust?
Door met een van hen naar happy hour te gaan in één van de nieuwe underground en trendy bars van Montreal, ontdekt Clara een hemelse oase en ontmoet ze de knappe Armand. Hij is een gebruinde ondernemer en draagt sportschoenen en bermuda's. Hij heeft alles om deze ijskoude februari op te warmen. Maar hoewel hij geïnteresseerd is, lijkt hij afstand te nemen. Was dit allemaal slechts een vluchtige illusie? Welke verrassing staat deze sexy 40-jarige te wachten?
Voor lezers die op zoek zijn naar exotisme en warmte.Ze is geboren in Montreal als dochter van een Bretonse vader. De familie van Chrystelle LeRoy bezat een dierentuin waardoor ze een passie heeft ontwikkeld voor het observeren van dieren en de natuur. Voordat ze zich specialiseerde in digitaal schrijven en daar verschillende prijzen mee won, werkte ze als historicus voor musea in Canada en Frankrijk. Haar romans zijn vaak exotisch en hebben een achtergrond van historische realiteit.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 26 november 2020
ISBN 9788726332735
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 29m 6s
Bestandsgrootte 20 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.