Luistervoorbeeld

Altijd trouw - erotisch verhaal

SerieLUST
Auteur Lisa Vild
Spreker Reina Root
VertalerLust
Speelduur 32m 5s
€ 2,99

Beschrijving

‘Ze geniet ervan hem te plagen en hem van veraf te verleiden. De manier waarop hij naar haar kijkt, windt Eline op. Als iemand naar je verlangt heb je de kracht in handen, en op dit moment voelt het alsof ze alles onder controle heeft. Haar eigen leven en zijn lust.’

Eline ontmoet Roland voor het eerst in een studentenkroeg. Hij is charmant, knap en een echte heer: alles waar ze ooit van gedroomd heeft in een man. Er is één probleem: ze heeft al een vriend.

De volgende avond keert ze terug naar de kroeg om hem weer te zien, ook al weet ze dat ze dat niet zou moeten doen. Eline weet dat de keuzes die ze maakt alles zullen veranderen ...Lisa Vild is een pseudoniem van een Zweedse auteur die erotische korte verhalen schrijft. In haar verhalen onderzoekt ze gevoelige maar prikkelende onderwerpen. Lisa is van mening dat seks voor iedereen moet zijn en met haar korte verhalen hoopt ze een genormaliseerd en genuanceerd beeld van seks te schetsen.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 21 december 2020
ISBN 9788726335095
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 32m 5s
Bestandsgrootte 22 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Lisa Vild is een pseudoniem voor een Zweedse schrijfster van erotische novelles. In haar novelles verkent ze gevoelige, maar prikkelende onderwerpen. Lisa vindt dat seks voor iedereen zou moeten zijn en wil met haar novelles het imago van seks normaliseren en nuanceren. Of zij haar verhalen zelf ervaren heeft laat zij echter in het midden.

Toon aanbod