Luistervoorbeeld

Zwarte kat – Erotisch verhaal

Auteur Chrystelle LeRoy
Spreker Sterre de Hemel
VertalerMarie Comer
Speelduur 40m 5s
€ 2,99

Beschrijving

"Hij schuift achter me en sodomiseert me zachtjes terwijl zijn vingers behendig mijn clitoris strelen. Ik kijk naar de zee waar het maanlicht wordt weerkaatst. Ik kan niet anders dan de schoonheid van het landschap opmerken en deze pracht draagt bij tot de intensiteit van het moment."

Een milieuconferentie in Busan, Korea, maakt verslaggeefster Alia zowel gespannen, verward als geërgerd. Als ze actie verwachtte, dan zal ze niet teleurgesteld zijn!
Tussen een onbekende vrouw met een katachtige schoonheid die zich voortbeweegt met een ongewone soepelheid en snelheid, en inspecteur Apollo Colombo, gezaghebbend en knap als een god, die een zwarte kat en een vampiervrouw onderzoekt... balanceert Alia's hart.

Na Reis naar het Oude Egypte is Alia terug in een nieuw politieonderzoek getint met fantasie en erotiek.Ze is geboren in Montreal als dochter van een Bretonse vader. De familie van Chrystelle LeRoy bezat een dierentuin waardoor ze een passie heeft ontwikkeld voor het observeren van dieren en de natuur. Voordat ze zich specialiseerde in digitaal schrijven en daar verschillende prijzen mee won, werkte ze als historicus voor musea in Canada en Frankrijk. Haar romans zijn vaak exotisch en hebben een achtergrond van historische realiteit.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 28 april 2022
ISBN 9788726356267
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 40m 5s
Bestandsgrootte 28 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.