Luistervoorbeeld

Kamer voor twee - de intieme bekentenissen van een vrouw 3 - erotisch verhaal

SerieLUST
Auteur Anna Bridgwater
Spreker Lora van Doorn
VertalerS.v.i.n
Speelduur 1u 13m 24s
€ 3,99

Beschrijving

Kamer voor twee is het derde deel van de hete en sensuele serie over de erotische avonturen van een echt bestaande vrouw.

Over de serie:
t"Ik wil het verhaal over mijn leven vertellen. Of in elk geval over een deel ervan. Een heel persoonlijk, verborgen deel van mijn leven. Mijn seksleven. Daar ben ik voor in de wieg gelegd. Dat is iets waar ik goed in ben."
tDe wereld is vol mannen en de ik-verteller in deze serie is een vrouwelijke Don Juan die geen "nee" kan zeggen. Ea houdt van haar man en kinderen, maar voor haar is dat niet genoeg. Haar leven komt tot stilstand zonder de prikkelende sfeer van een nieuw avontuur, dus wanneer de gelegenheid van een erotisch avontuurtje zich voordoet, grijpt ze die met beide handen aan.
tEa, de hoofdpersoon van deze serie, is geïnspireerd op een echt bestaande vrouw. Na gesprekken met haar heeft schrijfster Anna Bridgwater haar verhaal opgetekend als de getuigenis van het geheime leven dat ze leidt, parallel aan haar dagelijkse bestaan met haar man en kinderen.Anna Bridgwater is freelance journaliste, schrijfster en heeft een Bachelor of Arts in de literatuurwetenschap. De serie "de intieme bekentenissen van een vrouw" is haar literaire debuut.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 6 mei 2020
ISBN 9788726412680
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 1u 13m 24s
Bestandsgrootte 51 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Anna Bridgwater is een pseudoniem van Anita Bang. Ze schrijft erotische verhalen en komt uit Denemarken.

Toon aanbod