Luistervoorbeeld

De zomer in Rome - de intieme bekentenissen van een vrouw 2 - erotisch verhaal

Auteur Anna Bridgwater
Voorlezer Lora van Doorn
Speelduur 1u 2m 12s
€ 3,99

Beschrijving

Dit is het tweede deel van de hete en sensuele serie over de erotische avonturen van een echt bestaande vrouw.
In De zomer in Rome volgen we Ea op vakantie in een zuidelijk oord. Na de breuk met haar man wil ze graag alleen zijn, om afstand te kunnen nemen van haar onbeantwoorde verlangens. Maar de warme Romeinse lucht en de mensenmassa in de grote stad hebben andere plannen voor haar...

Over de serie:
"Ik wil het verhaal over mijn leven vertellen. Of in elk geval over een deel ervan. Een heel persoonlijk, verborgen deel van mijn leven. Mijn seksleven. Daar ben ik voor in de wieg gelegd. Dat is iets waar ik goed in ben."
tDe wereld is vol mannen en de ik-verteller in deze serie is een vrouwelijke Don Juan die geen "nee" kan zeggen. Ea houdt van haar man en kinderen, maar voor haar is dat niet genoeg. Haar leven komt tot stilstand zonder de prikkelende sfeer van een nieuw avontuur, dus wanneer de gelegenheid van een erotisch avontuurtje zich voordoet, grijpt ze die met beide handen aan.
Ea, de hoofdpersoon van deze serie, is geïnspireerd op een echt bestaande vrouw. Na gesprekken met haar heeft schrijfster Anna Bridgwater haar verhaal opgetekend als de getuigenis van het geheime leven dat ze leidt, parallel aan haar dagelijkse bestaan met haar man en kinderen.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 6 mei 2020
ISBN 9788726412697
Taal Nederlands
Speelduur 1u 2m 12s
Bestandsgrootte 43 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Anna Bridgwater

Anna Bridgwater is een pseudoniem van Anita Bang. Ze schrijft erotische verhalen en komt uit Denemarken.

Toon aanbod