Luistervoorbeeld

De dochters van de baas - erotisch verhaal

Auteur Alexandra Södergran
Voorlezer Louis Donkers
Speelduur 34m 4s
€ 2,99

Beschrijving

‘Haar ogen waren half geloken, haar lippen enigszins gespreid en ze mompelde met schorre stem: ‘Ik wil dat je me neemt zoals je mijn zus genomen hebt.’

Janne wordt uitgenodigd voor het midzomerfeest van zijn arrogante baas. Met enige tegenzin gaat hij erheen. Maar op het feest zijn ook de twee dochters van zijn baas, Annika en Sofi. Al snel merkt Janne dat de twee jonge, mooie meisjes allebei geïnteresseerd zijn in hem – een oudere, ervaren man. Eerst verleidt hij Annika, maar dan sluipt hij ook de kamer van haar onschuldigere, jongere zusje Sofi binnen, die daar op hem ligt te wachten. Uiteindelijk beleven ze met zijn drieën een wilde nacht, die ze niet snel zullen vergeten.

‘De dochters van de baas’ is een kortverhaal, dat gaat over een hete en wilde midzomernacht, nieuwe dingen durven ontdekken en drie lichamen die samensmelten.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 15 juli 2020
ISBN 9788726413830
Taal Nederlands
Speelduur 34m 4s
Bestandsgrootte 24 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Alexandra Södergran

Alexandra Södergran is een Zweedse anonieme schrijfster van novelles. Haar teksten behandelen vaak taboes op een spannende en vernieuwende manier. Ze interesseert zich vooral voor erotiek en ze eigent zich het genre toe op een manier die de lezer zowel verrast als amuseert.

Toon aanbod