Luistervoorbeeld

Om een lang verhaal kort te maken

Auteur Jeffrey Archer
Voorlezer Chris Kijne
Speelduur 7u 57m 35s
€ 7,99

Beschrijving

De veertien korte verhalen in 'Om een lang verhaal kort te maken' tonen Jeffrey Archers enorme talent, met een grote verscheidenheid qua karakters, onderwerpen en settings, maar allemaal met die kenmerkende wending op het eind.

Elke lezer zal zijn eigen favorieten hebben: de keuzes lopen van liefde op het eerste gezicht over de spoorrails heen tot de slimste zwendeltjes, van de grillen van de advocatuur – en van degenen die beide zijden van de balie kunnen manipuleren – tot de creatieve financiële talenten van een lid van de Britse diplomatieke dienst – maar dan wel voor een goed doel. Het laatste verhaal, ‘Het gras aan de overkant’, is misschien wel het beste korte verhaal dat Archer heeft geschreven; het zal u de rest van uw leven bijblijven.Jeffrey Archer is een Britse auteur en voormalig politicus. Hij was vijf jaar lid van het parlement in het Lagerhuis en zesentwintig jaar lid van het Hogerhuis. Archer debuteerde als schrijver in 1974 en heeft sindsdien meerdere internationale bestellers geschreven, waaronder 'Kane & Abel' en de 'Clifton-kronieken'. Hij is een van de meest succesvolle auteurs van het Verenigd Koninkrijk met meer dan 320 miljoen verkochte boeken wereldwijd. Jeffrey is getrouwd, heeft twee zoons en drie kleinkinderen en woont in Londen, Cambridge en Mallorca.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 15 maart 2021
ISBN 9788726488074
Taal Nederlands
Speelduur 7u 57m 35s
Bestandsgrootte 330 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Jeffrey Archer
Jeffrey Archer

Jeffrey Archer (1940) is geboren in Londen en heeft als schrijver van spannende historische romans vele internationale bestsellers op zijn naam staan. Ook was hij jarenlang lid van het Britse parlement.

Toon aanbod