Luistervoorbeeld

De verloren dochter

SerieKane en Abel deel 2
Auteur Jeffrey Archer
Spreker Ron Brandsteder
VertalerFelix Thyssen
Speelduur 16u 58m 40s
€ 7,99

Beschrijving

Het veelgeprezen vervolg op de bestseller 'Kane en Abel'.

Zij had altijd al de meeste ambitie... De titanenstrijd tussen twee mannen die uit zijn op elkaars vernietiging zet zich in de volgende generatie voort. Florentyna Rosnovski, Abel's dochter, erft enkel de daadkracht van haar vader, maar geen cent van zijn vermogen.

Bewapend met schoonheid en moed, maar bovenal met een onverzettelijke wil, gaat ze achter haar ambities aan, die de aspiraties van Kane en Abel doen verbleken. Haar doel? President worden van de Verenigde Staten.Jeffrey Archer is een Britse auteur en voormalig politicus. Hij was vijf jaar lid van het Lagerhuis en zesentwintig jaar lid van het Hogerhuis. Archer debuteerde als schrijver in 1974 en heeft sindsdien meerdere internationale bestellers geschreven, waaronder 'Kane & Abel' en de 'Clifton-kronieken'. Naast thrillers schrijft hij korte verhalen en toneelstukken. In zijn autobiografische trilogie 'Gevangenisdagboeken' doet hij verslag van de celstraf die hij moest uitzitten na een veroordeling voor meineed. Jeffrey Archer is een van de meest succesvolle auteurs van het Verenigd Koninkrijk met meer dan 320 miljoen verkochte boeken wereldwijd. Archer is getrouwd, heeft twee zoons en drie kleinkinderen en woont afwisselend in Londen, Cambridge en op Mallorca.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 24 mei 2021
ISBN 9788726488081
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 16u 58m 40s
Bestandsgrootte 710 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jeffrey Archer

Jeffrey Archer (1940) is geboren in Londen en heeft als schrijver van spannende historische romans vele internationale bestsellers op zijn naam staan. Ook was hij jarenlang lid van het Britse parlement.

Toon aanbod