Luistervoorbeeld

Het evangelie volgens Judas

Auteur Jeffrey Archer
Spreker Louis van Beek
VertalerHugo Kuipers
Speelduur 2u 38m 5s
€ 4,99

Beschrijving

Het evangelie volgens Judas werpt een nieuw licht op het mysterie van Judas - waaronder zijn motieven voor het verraad en wat er na kruisiging met hem gebeurde - door het verhaal, met de canonieke teksten als referentiepunt, ditmaal door de ogen van Judas zelf te vertellen. Deze vertelling, die de verhaalstijl van de evangeliën navolgt en ogenschijnlijk is geschreven door Judas' zoon, Benjamin, is provocatief, overtuigend en controversieel.

Het evangelie van Judas is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen een van 's werelds meest populaire verhalenvertellers - Jeffrey Archer - en een van 's werelds meest toonaangevende bijbelgeleerden - Francis J. Moloney. Het project is zowel buitengewoon gewaagd als buitengewoon simpel. Archer heeft een verhaal geschreven dat resoneert met lezers in de 21ste eeuw, terwijl Moloney ervoor heeft gezorgd dat het resultaat geloofwaardig is voor een Christen of Jood in de eerste eeuw na Christus.Jeffrey Archer is een Britse auteur en voormalig politicus. Hij was vijf jaar lid van het Lagerhuis en zesentwintig jaar lid van het Hogerhuis. Archer debuteerde als schrijver in 1974 en heeft sindsdien meerdere internationale bestellers geschreven, waaronder 'Kane & Abel' en de 'Clifton-kronieken'. Naast thrillers schrijft hij korte verhalen en toneelstukken. In zijn autobiografische trilogie 'Gevangenisdagboeken' doet hij verslag van de celstraf die hij moest uitzitten na een veroordeling voor meineed. Jeffrey Archer is een van de meest succesvolle auteurs van het Verenigd Koninkrijk met meer dan 320 miljoen verkochte boeken wereldwijd. Archer is getrouwd, heeft twee zoons en drie kleinkinderen en woont afwisselend in Londen, Cambridge en op Mallorca.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 28 juni 2021
ISBN 9788726488098
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 2u 38m 5s
Bestandsgrootte 113 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jeffrey Archer

Jeffrey Archer (1940) is geboren in Londen en heeft als schrijver van spannende historische romans vele internationale bestsellers op zijn naam staan. Ook was hij jarenlang lid van het Britse parlement.

Toon aanbod