Luistervoorbeeld

Het elfde gebod

Auteur Jeffrey Archer
Spreker Jelle Amersfoort
Speelduur 5u 27m 31s
€ 9,99

Beschrijving

Jarenlang heeft Connor Fitzgerald een dubbelleven geleid. De buitenwereld kende hem als een hardwerkende en toegewijde vader, de CIA beschouwde hem als hun meest dodelijke wapen. Slechts een paar dagen verwijderd van zijn uitdiensttreding krijgt hij zijn laatste opdracht te horen: het liquideren van de nieuwe Russische president, Zerimski, die een gevaar vormt voor de Verenigde Staten. Wat Fitzgerald dan nog niet weet, is dat niet Zerimski de vijand is, maar de directeur van de CIA zelf, Helen Dexter. Er is een geheim dat Fitzgerald met zich meedraagt en Dexter zal niet rusten voordat het geheim samen met Fitzgerald begraven ligt. Heeft de spion het complot op tijd door om zijn eigen leven te redden?

De thriller ‘Het elfde gebod’ van bestsellerauteur Jeffrey Archer is een bloedstollend verhaal met hoog tempo, onverwachtse wendingen en enorme verbeeldingskracht.Jeffrey Archer is een Britse auteur en voormalig politicus. Hij was vijf jaar lid van het Lagerhuis en zesentwintig jaar lid van het Hogerhuis. Archer debuteerde als schrijver in 1974 en heeft sindsdien meerdere internationale bestellers geschreven, waaronder 'Kane & Abel' en de 'Clifton-kronieken'. Naast thrillers schrijft hij korte verhalen en toneelstukken. In zijn autobiografische trilogie 'Gevangenisdagboeken' doet hij verslag van de celstraf die hij moest uitzitten na een veroordeling voor meineed. Jeffrey Archer is een van de meest succesvolle auteurs van het Verenigd Koninkrijk met meer dan 320 miljoen verkochte boeken wereldwijd. Archer is getrouwd, heeft twee zoons en drie kleinkinderen en woont afwisselend in Londen, Cambridge en op Mallorca.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 15 juli 2022
ISBN 9788726488111
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 27m 31s
Bestandsgrootte 228 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jeffrey Archer

Jeffrey Archer (1940) is geboren in Londen en heeft als schrijver van spannende historische romans vele internationale bestsellers op zijn naam staan. Ook was hij jarenlang lid van het Britse parlement.

Toon aanbod