Het elfde gebod
Het elfde gebod

Het elfde gebod

Jarenlang heeft Connor Fitzgerald een dubbelleven geleid. De buitenwereld kende hem als een hardwerkende en toegewijde vader, de CIA beschouwde hem als hun meest dodelijke wapen...

Auteur

Jeffrey Archer

Spreker

Jelle Amersfoort

Speelduur

5 uur 27 min

€ 9,99

Beschrijving

Jarenlang heeft Connor Fitzgerald een dubbelleven geleid. De buitenwereld kende hem als een hardwerkende en toegewijde vader, de CIA beschouwde hem als hun meest dodelijke wapen. Slechts een paar dagen verwijderd van zijn uitdiensttreding krijgt hij zijn laatste opdracht te horen: het liquideren van de nieuwe Russische president, Zerimski, die een gevaar vormt voor de Verenigde Staten. Wat Fitzgerald dan nog niet weet, is dat niet Zerimski de vijand is, maar de directeur van de CIA zelf, Helen Dexter. Er is een geheim dat Fitzgerald met zich meedraagt en Dexter zal niet rusten voordat het geheim samen met Fitzgerald begraven ligt. Heeft de spion het complot op tijd door om zijn eigen leven te redden?

De thriller ‘Het elfde gebod’ van bestsellerauteur Jeffrey Archer is een bloedstollend verhaal met hoog tempo, onverwachtse wendingen en enorme verbeeldingskracht.Jeffrey Archer is een Britse auteur en voormalig politicus. Hij was vijf jaar lid van het Lagerhuis en zesentwintig jaar lid van het Hogerhuis. Archer debuteerde als schrijver in 1974 en heeft sindsdien meerdere internationale bestellers geschreven, waaronder 'Kane & Abel' en de 'Clifton-kronieken'. Naast thrillers schrijft hij korte verhalen en toneelstukken. In zijn autobiografische trilogie 'Gevangenisdagboeken' doet hij verslag van de celstraf die hij moest uitzitten na een veroordeling voor meineed. Jeffrey Archer is een van de meest succesvolle auteurs van het Verenigd Koninkrijk met meer dan 320 miljoen verkochte boeken wereldwijd. Archer is getrouwd, heeft twee zoons en drie kleinkinderen en woont afwisselend in Londen, Cambridge en op Mallorca.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

15 juli 2022

ISBN

9788726488111

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 27 min

Bestandsgrootte

228 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Jeffrey Archer Bekijk alles

Van vader op zoon

Van vader op zoon

Jeffrey Archer

€ 14,99
De tijd zal het leren

De tijd zal het leren

Jeffrey Archer

€ 14,99
Een oogje dicht

Een oogje dicht

Jeffrey Archer

€ 14,99
De koninklijke race

De koninklijke race

Jeffrey Archer

€ 2,99

Meer spreker Jelle Amersfoort Bekijk alles

€ 13,99
Dodenwake (Pet Sematary)
€ 12,99
Politieke moord - Taskforce Zuid
€ 9,99
Cybercrime - Taskforce Zuid
€ 9,99