Luistervoorbeeld

Tot op de laatste cent

Auteur Jeffrey Archer
Spreker Jeroen Tjepkema
VertalerPieter Janssens
Speelduur 7u 38m 55s
€ 7,99

Beschrijving

Één miljoen dollar – dat is het bedrag dat Harvey Metcalfe, de koning van de schimmige transacties, heeft binnengehaald met loze beloften van een olievondst en snelle rijkdom. Vier mannen – de erfgenaam van een graafschap, een dokter in Harley Street, een kunsthandelaar in Broad Street en een docent in Oxford – zijn van de ene op de andere dag straatarm.

Maar ditmaal heeft Harvey de verkeerden bedrogen. De gedupeerde mannen spannen samen en schaduwen hem van het casino van Monte Carlo tot op de prestigieuze renbaan van Ascot en de geheiligde gazons van Oxford. Hun plan is eenvoudig: de schurk het exacte bedrag afhandig maken dat hij van ze gestolen heeft – tot op de laatste cent.Jeffrey Archer is een Britse auteur en voormalig politicus. Hij was vijf jaar lid van het Lagerhuis en zesentwintig jaar lid van het Hogerhuis. Archer debuteerde als schrijver in 1974 en heeft sindsdien meerdere internationale bestellers geschreven, waaronder 'Kane & Abel' en de 'Clifton-kronieken'. Naast thrillers schrijft hij korte verhalen en toneelstukken. In zijn autobiografische trilogie 'Gevangenisdagboeken' doet hij verslag van de celstraf die hij moest uitzitten na een veroordeling voor meineed. Jeffrey Archer is een van de meest succesvolle auteurs van het Verenigd Koninkrijk met meer dan 320 miljoen verkochte boeken wereldwijd. Archer is getrouwd, heeft twee zoons en drie kleinkinderen en woont afwisselend in Londen, Cambridge en op Mallorca.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 21 juni 2021
ISBN 9788726488166
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 38m 55s
Bestandsgrootte 322 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jeffrey Archer

Jeffrey Archer (1940) is geboren in Londen en heeft als schrijver van spannende historische romans vele internationale bestsellers op zijn naam staan. Ook was hij jarenlang lid van het Britse parlement.

Toon aanbod