Je bent gewaarschuwd
Je bent gewaarschuwd

Je bent gewaarschuwd

Fotografe Kristin Burns weet niet wat haar overkomt. Ze ziet op straat mensen van wie ze weet dat ze jaren geleden stierven...

Auteur

James Patterson

Spreker

Jennifer van Brenk

Vertaler

Waldemar Noë

Speelduur

7 uur 30 min

€ 9,99

Beschrijving

Fotografe Kristin Burns weet niet wat haar overkomt. Ze ziet op straat mensen van wie ze weet dat ze jaren geleden stierven. Ze ziet hoe lijkzakken uit een huis worden gedragen, en in een van de zakken iets beweegt. Ze krijgt telefoontjes... van zichzelf. Misschien heeft ze haar neus iets te diep in de zaken van de familie Turnbull gestoken. Is het mevrouw Turnbull die haar gek wil maken, omdat ze weet dat Kristin een affaire heeft met haar man? Of gaat het nog verder? Een razendsnel escalerende thriller, met een verrassend slot en flink wat "gore" onderweg.James Patterson (1947) is een wereldberoemde Amerikaanse auteur en filantroop, die tot 1996 eveneens werkzaam was als reclamemaker. Sinds 1976 heeft hij meer dan tweehonderd boeken gepubliceerd, waarvan er in totaal meer dan 300 miljoen exemplaren zijn verkocht. 76 titels stonden op nummer één op de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder President vermist, dat hij samen met Bill Clinton schreef. Deze cijfers maken hem een van de meest succesvolle en best verkopende auteurs ooit. Patterson is het meesterbrein achter de Alex Cross en Women’s Murder Club thrillerreeksen, die beide zijn verfilmd. Daarnaast heeft hij meerdere romans en kinderboeken op zijn naam staan.
Zowel voor zijn schrijven als voor zijn liefdadigheidswerk heeft hij verscheidene prijzen gewonnen en onderscheidingen gekregen, waaronder de Edgar Award van de Mystery Writers of America en de Literarian Award van de National Book Foundation.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

15 juni 2022

ISBN

9788726673289

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 30 min

Bestandsgrootte

338 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur James Patterson Bekijk alles

Moordweekend

Moordweekend

David Ellis, James Patterson

€ 14,99
De affaire

De affaire

Michael Ledwidge, James Patterson

€ 12,99
Slaap kindje, slaap

Slaap kindje, slaap

James Patterson

€ 14,99
Bikini

Bikini

Maxine Paetro, James Patterson

€ 12,99

Meer spreker Jennifer van Brenk Bekijk alles

Thuiskomen in Brightwater Bay
€ 13,99
Tot diep in de nacht

Tot diep in de nacht

Claire Daverley

€ 15,99
Zonsondergang

Zonsondergang

Holly Hepburn

€ 3,49
Gevaarlijke stroming

Gevaarlijke stroming

Holly Hepburn

€ 3,49