De Mannen van Sofie vol. 1: Manu – Erotisch verhaal
De Mannen van Sofie vol. 1: Manu – Erotisch verhaal

De Mannen van Sofie vol. 1: Manu – Erotisch verhaal

In de eerste cyclus, De Waardes van Sofie, stelde de jonge seks-telefoniste zich vragen over haar gevoels- en seksleven na het stuklopen van de relatie met haar collega Julien...

Auteur

Ashley B. Stone

Spreker

Lorelei van der Poel

Vertaler

Gala Efcharisti

Speelduur

0 uur 49 min

€ 2,99

Beschrijving

In de eerste cyclus, De Waardes van Sofie, stelde de jonge seks-telefoniste zich vragen over haar gevoels- en seksleven na het stuklopen van de relatie met haar collega Julien. Is het mogelijk om in de seksindustrie te werken en een normale relatie te hebben? In deze tweede cyclus, De Mannen van Sofie, wordt de verkenning van haar verleden gevolgd door de ogen van de mannen die deel uitmaakten van haar leven. Sofie wordt na jaren herenigd met Manu als ze erachter komt dat hij haar volgt. Wat rest nog van hun passie?


De mannen van Sofie

Ashley B. Stone is het pseudoniem van een polyglot auteur die voornamelijk in het Frans en Engels schrijft. Zij heeft in hete landen gewoond waar vrije liefde soms verboden is, maar altijd hartstochtelijk. Zij begon psychologie en seksuologie te studeren voordat zij begon te schrijven voor tijdschriften, waarin zij zich gedurende 10 jaar specialiseerde in columns waarin werd geantwoord op brieven van lezers over menselijke relaties, liefde en seks.
Haar verhalen, hoewel fictief, vermengen gewone fantasieën en onontgonnen taboes, met dramatische heldinnen die de complexiteit van menselijke relaties onthullen, waardoor lezers zich met hen kunnen identificeren en hun eigen onbewuste kunnen verkennen.

Details

Imprint

LUST

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

23 mei 2023

ISBN

9788726676044

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 49 min

Bestandsgrootte

35 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Lorelei van der Poel Bekijk alles

Tegen beter weten in: Erotische korte verhalen over turbulente en gevaarlijke relaties
€ 12,99
Seks met 8 vreemdelingen

Seks met 8 vreemdelingen

Olrik, B. J. Hermansson

€ 9,99
De Sterrenbeeldenserie: erotische korte verhalen voor Vissen
€ 9,99
Onbevreesd: Een collectie van romantische en feel-good erotica
€ 12,99