Pieter Post - Grote ballonnen
Pieter Post - Grote ballonnen

Pieter Post - Grote ballonnen

Pieter wordt gevraagd om heliumballonnen te bezorgen om de heropening van het stadhuis van Groterdam te vieren. De kinderen mogen de ballonnen in de lucht loslaten...

Serie

Auteur

John A. Cunliffe

Spreker

Jan Hoek

Vertaler

Jardeen Kingma

Speelduur

0 uur 5 min

€ 1,99

Beschrijving

Pieter wordt gevraagd om heliumballonnen te bezorgen om de heropening van het stadhuis van Groterdam te vieren. De kinderen mogen de ballonnen in de lucht loslaten. De ballonnen vliegen per ongeluk weg bij Baas’ garage, en alsof dat niet erg genoeg was, nemen ze Agent van Zeil mee de lucht in! Agent van Zeil zweeft naar de haven van Groterdam en Pieter moet een gewaagde reddingsactie uitvoeren met zijn helikopter.

Pieter Post is al sinds de jaren 80 een beroemd en geliefd personage op tv. Samen met zijn kat Smoes bezorgt hij post aan de bewoners van Groenbeek en het omliggende platteland.

John Arthur Cunliffe (1933-2018) was een Britse auteur van kinderboeken en een televisiepresentator, en is het meest bekend voor de boeken en tv-serie over Pieter Post, die hij maakte in samenwerking met de BBC.

Oorspronkelijke uitgeverij Buster Nordic A/S. © 2020 Woodland Animations Limited. Lic. Royal Mail Group plc. Alle rechten voorbehouden. Het audioboek is gepubliceerd door Buster Nordic A/C en Saga Egmont.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

18 januari 2021

ISBN

9788726695373

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 5 min

Bestandsgrootte

4 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur John A. Cunliffe Bekijk alles

Pieter Post - De verzamelde verhalen
€ 3,99

Meer spreker Jan Hoek Bekijk alles

Crimineel Utrecht

Crimineel Utrecht

Evert van der Zouw, Daniel M. van Doorn

€ 12,95
Pieter Post - De verzamelde verhalen
€ 3,99