Geluk in gevaar
Geluk in gevaar

Geluk in gevaar

Laat je meeslepen naar de mysterieuze tombes van eeuwenoude Egyptische farao’s, een dodelijke vloek en hartstochtelijke romantiek...

Auteur

Victoria Holt

Spreker

Margo Dames

Vertaler

Barbara Richel

Speelduur

11 uur 12 min

€ 14,99

Beschrijving

Laat je meeslepen naar de mysterieuze tombes van eeuwenoude Egyptische farao’s, een dodelijke vloek en hartstochtelijke romantiek. Wanneer twee archeologen de dood vinden tijdens hun onderzoek in de pyramide, weet Judith het zeker. De tombe is vervloekt. Al gauw komt ze direct in aanraking met de beruchte plek, omdat ze verliefd wordt op de zoon van de overleden archeoloog. Hij is vastberaden om het levenswerk van zijn vader te voltooien, dus besluiten ze samen naar Egypte af te reizen. Wordt deze reis een vloek of een zegen voor het kersverse echtpaar?
Victoria Holt was een van de pseudoniemen van de populaire Engelse auteur Eleanor Hibbert (1906 - 1993). Ze wist als geen ander de geschiedenis onder de aandacht te brengen in haar boeken door het te combineren met haar rijke fantasie en romantiek. Hibbert beschikte over een breed talent en schreef boeken in verschillende genres onder diverse pseudoniemen, variërend van oude fictieve familieverhalen tot thrillers. Als Victoria Holt schreef Hibbert voornamelijk gotische romans die gaan over romantiek met een tintje mysterie. Hibbert heeft in haar leven meer dan 200 boeken geschreven die in 20 talen zijn verschenen en wereldwijd meer dan 100 miljoen keer verkocht zijn.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

18 oktober 2022

ISBN

9788726706277

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 12 min

Bestandsgrootte

468 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Victoria Holt Bekijk alles

Bekentenissen van een koningin
€ 19,99
Onschuld is als een tere bloem
€ 19,99
De schaduw van gisteren

De schaduw van gisteren

Victoria Holt

€ 19,99
Verraderlijke liefde

Verraderlijke liefde

Victoria Holt

€ 19,99

Meer spreker Margo Dames Bekijk alles

Niet meer terug

Niet meer terug

Jo Spain

€ 12,99

Veilig bevallen

Beatrijs Smulders

€ 18,99

Veilig zwanger

Beatrijs Smulders

€ 18,99

De blokhut

Noortje Brink

€ 6,99