Luistervoorbeeld

Het oog der liefde

Auteur Pamela Kent
Spreker Marieke Frankema
VertalerTon Stam
Speelduur 4u 37m 31s
€ 7,99

Beschrijving

Toen haar oudtante overleed, was Romilly blij te ontdekken dat ze een huis in Cairo had geërfd. Tot haar verbazing waarschuwde Crighton Bey haar voor haar nieuwe bezittingen. Romilly kon zijn waarschuwing, of zijn charmante voorkomen, niet uit haar hoofd zetten. Moet ze zich zorgen maken over zijn bedoelingen, in plaats van over haar nieuwe fortuin? Dit gedenkwaardige liefdesverhaal uit de 20e eeuw is geschreven door Pamela Kent, een pseudoniem van de geliefde romanschrijfster Ida Pollock.

Een must-read voor liefhebbers van literaire romantiek en verrassende spelingen van het lot.Pamela Kent is een van de pseudoniemen van de Engelse schrijfster Ida Julia Pollock (1908-2013). Pollock was een vrouw van extremen. Onder een tiental pseudoniemen publiceerde ze meer dan 125 romans. In haar 90-jarige carrière verkocht ze miljoenen boeken. Ze werd de "oudste schrijver ter wereld" genoemd, omdat ze op haar 105de nog altijd nieuw werk publiceerde.

Ze was ook schilderes; op 96-jarige leeftijd wist ze met een van haar olieverfschilderijen een selectie voor een nationale tentoonstelling te versieren. Haar boeken zijn haast uitsluitend romances, met de klemtoon op liefde, zonder seks.

Pollock had ook best wat romantiek en spanning in haar eigen leven: haar affaire met de echtgenoot van collega-schrijfster Enid Blyton maakte een einde aan het huwelijk van die laatste.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 24 juni 2022
ISBN 9788726744781
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 37m 31s
Bestandsgrootte 193 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.