Het oog der liefde
Het oog der liefde

Het oog der liefde

Toen haar oudtante overleed, was Romilly blij te ontdekken dat ze een huis in Cairo had geërfd. Tot haar verbazing waarschuwde Crighton Bey haar voor haar nieuwe bezittingen...

Auteur

Pamela Kent

Spreker

Marieke Frankema

Vertaler

Ton Stam

Speelduur

4 uur 37 min

€ 7,99

Beschrijving

Toen haar oudtante overleed, was Romilly blij te ontdekken dat ze een huis in Cairo had geërfd. Tot haar verbazing waarschuwde Crighton Bey haar voor haar nieuwe bezittingen. Romilly kon zijn waarschuwing, of zijn charmante voorkomen, niet uit haar hoofd zetten. Moet ze zich zorgen maken over zijn bedoelingen, in plaats van over haar nieuwe fortuin? Dit gedenkwaardige liefdesverhaal uit de 20e eeuw is geschreven door Pamela Kent, een pseudoniem van de geliefde romanschrijfster Ida Pollock.

Een must-read voor liefhebbers van literaire romantiek en verrassende spelingen van het lot.Pamela Kent is een van de pseudoniemen van de Engelse schrijfster Ida Julia Pollock (1908-2013). Pollock was een vrouw van extremen. Onder een tiental pseudoniemen publiceerde ze meer dan 125 romans. In haar 90-jarige carrière verkocht ze miljoenen boeken. Ze werd de "oudste schrijver ter wereld" genoemd, omdat ze op haar 105de nog altijd nieuw werk publiceerde.

Ze was ook schilderes; op 96-jarige leeftijd wist ze met een van haar olieverfschilderijen een selectie voor een nationale tentoonstelling te versieren. Haar boeken zijn haast uitsluitend romances, met de klemtoon op liefde, zonder seks.

Pollock had ook best wat romantiek en spanning in haar eigen leven: haar affaire met de echtgenoot van collega-schrijfster Enid Blyton maakte een einde aan het huwelijk van die laatste.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

24 juni 2022

ISBN

9788726744781

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 37 min

Bestandsgrootte

193 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Pamela Kent Bekijk alles

De sleutel tot het verleden
€ 7,99
Koel als een lentebries
€ 7,99
In het schuim van de branding
€ 7,99
Engels Cuckoo in the Night

Cuckoo in the Night

Pamela Kent

€ 8,99

Meer spreker Marieke Frankema Bekijk alles

Een dal van liefde

Een dal van liefde

Catherine Cookson

€ 9,99
Alex - Wilde Love

Alex - Wilde Love

Kelly Collins

€ 9,99
Als de zon wil schijnen

Als de zon wil schijnen

Catherine Cookson

€ 16,99
De sleutel tot het verleden
€ 7,99