Luistervoorbeeld

Zwart krijt

Auteur Christopher Yates
Spreker Bart Fennis
VertalerNan Lenders
Speelduur 12u 0m 5s
€ 7,99

Beschrijving

Eén spel, zes studenten en vijf overlevenden... Hoe kan een spelletje zo gierend uit de hand lopen? Wat begint als een leuk spel van een stel jonge Oxford vrienden, neemt al gauw een nare wending waar de opdrachten grimmiger worden en de deelnemers geniepiger. Het is ieder voor zich en zelfs zij kunnen de verstrekkende gevolgen niet meer overzien. Welke deelnemer kan het spel niet meer na vertellen? Veertien jaar later komen de oude vrienden bijeen om het spel af te maken... Wie breekt er het eerst? 'Zwart krijt’ is het debuut van schrijver Christopher Yates en heeft lezers over de hele wereld versteld doen staan over deze immens spannende en onvoorspelbare thriller.


"Een originele en gelaagde psychologische thriller die je misleidt, verontrust, kwelt en betovert. Een ijzersterk debuut." – The Times

"Sinister, verslavend en onvoorspelbaar – dit is een roman die heel snel en gretig verslonden moet worden, maar wel een die je lang bij zal blijven." – RedChristopher J. Yates (1972) is een Brits-Amerikaanse schrijver en debuteerde met zijn succesvolle thriller ‘Zwart krijt’ in 2013. Twee jaar later benoemde de Nationale Publieke Radio in de Verenigde Staten zijn thriller als een van de beste boeken van het jaar. Ook zijn tweede boek ‘Grist Mill Road’ werd goed ontvangen, met name door een positieve recensie in de New York Times. Yates heeft net als de studenten in ‘Zwart krijt’ ook aan de Oxford University gestudeerd. Opmerkelijk is dat hij zijn vriend Chris Winslow aan het einde van zijn boek bedankt voor het bedenken van het spel, dat zij uiteindelijk nooit gespeeld hebben.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 22 maart 2021
ISBN 9788726752052
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 0m 5s
Bestandsgrootte 509 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.