Luistervoorbeeld

Timboektoe

Auteur Paul Auster
Spreker Johannes Sneekes
VertalerAnnelies Eulen
Speelduur 5u 50m 17s
€ 9,99

Beschrijving

De geliefde viervoeter van de dichter Willy G. Christmas kan dan misschien niet spreken, denken kan hij maar al te goed. Mr. Bones is zijn naam, woonachtig in Brooklyn, samen met zijn begaafde, poëtische en tobberige baasje. Op een dag besluiten ze erop te trekken. Ze maken een grote reis naar Baltimore, waar Willy zijn oude lerares Engels wil opzoeken. De vraag is echter of hij haar kan vinden, want leeft ze eigenlijk nog wel? Als Mr. Bones zich zorgen maakt om de eindbestemming van de reis, denkt hij vooral aan de mysterieuze plaats ‘Timboektoe’, waar zijn baasje op een dag zal belanden, maar waar hij misschien niet naar binnen mag. Verteld door de ogen van Mr. Bones, bevat Paul Austers roman een wereld aan avonturen, vol mijmeringen, oude herinneringen en diepzinnige perspectieven – een wonderbaarlijk verhaal.
Paul Auster (1947) is een Amerikaanse auteur die gezien wordt als een van de beste schrijvers uit de Verenigde Staten. Zijn werken omvatten verschillende genres als romans, poëzie, autobiografische essays en filmscripts. Hij werd vooral bekend door de detectivereeks ‘The New York Trilogy’ (1987) dankzij de onconventionele verhaallijnen en de diepere thema’s die hij aansnijdt. Dit is typerend voor de werken van Paul Auster.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 30 september 2022
ISBN 9788726774917
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 50m 17s
Bestandsgrootte 241 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Paul Auster (1947) is een van de grootste hedendaagse Amerikaanse schrijvers. Hij is auteur van poëzie, scenario’s, essays en romans. Bij De Arbeiderspers verschenen van hem onder andere Maanpaleis, Mr. Vertigo, De New York-trilogie, Orakelnacht en Brooklyn-dwaasheid. Zijn recentste roman is Onzichtbaar.

Toon aanbod