PJ Masks - De wolvenjongen
PJ Masks - De wolvenjongen

PJ Masks - De wolvenjongen

De pyjamahelden krijgen het druk als er drie nieuwe schurken opduiken. De wolvenjongen zijn naar de stad gekomen, en ze vernielen en grijpen alles wat in hun grijpgrage klauwen terechtkomt! Kunnen...

Serie

Auteur

eOne

Spreker

Kevin Hassing

Vertaler

Sabine Van Humbeeck

Speelduur

0 uur 9 min

€ 4,99

Beschrijving

De pyjamahelden krijgen het druk als er drie nieuwe schurken opduiken. De wolvenjongen zijn naar de stad gekomen, en ze vernielen en grijpen alles wat in hun grijpgrage klauwen terechtkomt! Kunnen Catboy, Owlette en Gekko de zaken afhandelen en de dag redden?

PJ Masks

Ga mee met Catboy, Gekko en Owlette op superheldenavontuur! Rijd de nacht in in de Cat Car, Gekko-Mobiel of het Uilenzwever en voorkom dat Romeo, Luna Girl, Night Ninja, de Ninjalinos en alle andere schurken de speeltuin en de stad overvallen. Bedtijd is het juiste moment om de misdaad te bestrijden. Dus, trek je pyjama aan en ga de nacht in, om de dag te redden, PJ Masks zal je de weg wijzen. Het is tijd om een held te zijn!

PJ Masks is oorspronkelijk een serie Franse prentenboeken. Het kreeg wereldwijde populariteit toen het in 2015 op televisie werd uitgezonden. In de populaire Netflix en Disney tv-serie volgen we Amaya, Connor en Greg, die allemaal een magische pyjama hebben die hen 's nachts transformeert in superhelden. Amaya wordt Owlette, Connor wordt Catboy en Greg wordt Gekko. Als de nacht valt, gaan ze samen de strijd aan met hun duivelse vijanden en rivalen zoals Romeo, Luna Girl, Night Ninja en de Ninjalinos om te voorkomen dat ze de dag (en nacht) van de mensen verpesten. PJ Masks kunnen alles overwinnen! Ze redden de school, beschermen de oogstmaan, brengen een gestolen dinosaurus terug naar het museum en beschermen de aarde tegen vervuiling.

De super pyjama's geven het team krachten als Super Kat Oren, Super Gekko Schild en Super Uil Vleugels. Maar uiteindelijk is het krachtigste wapen altijd hun vriendschap en teamwork. De serie geeft je het gevoel dat je de angst voor de nacht en nachtmerries kunt overwinnen en leert je over hoe je beter mens kunt zijn.

PJ Masks™ en bijbehorende handelsmerken zijn eigendom van eOne/Hasbro en worden gebruikt onder licentie van Hasbro. © 2021 Hasbro

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

8 september 2022

ISBN

9788726808803

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 9 min

Bestandsgrootte

7 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur eOne Bekijk alles

PJ Masks - Pyjamapower!
€ 5,99
PJ Masks - Klaar voor actie!
€ 4,99
PJ Masks - Wees een held!
€ 5,99
PJ Masks - Catboy en de Krimper
€ 4,99

Meer spreker Kevin Hassing Bekijk alles

Mijn gevecht om te overleven
€ 12,95
Rivieren van zand

Rivieren van zand

Chris Kooi

€ 14,99

Wondermond

Anne-Gine Goemans

€ 14,99
Van onder naar boven

Van onder naar boven

Kevin Hassing

€ 9,99