PJ Masks - 3 minuutverhalen voor het slapengaan
PJ Masks - 3 minuutverhalen voor het slapengaan

PJ Masks - 3 minuutverhalen voor het slapengaan

Klaar om de nacht in te gaan om de dag te redden? Voeg je dan bij Cat Boy, Owlette en Gekko en help hen Romeo, Night Ninja en Luna Girl te verslaan...

Serie

Auteur

eOne

Spreker

Kevin Hassing

Vertaler

Sabine van Humbeeck

Speelduur

0 uur 28 min

€ 2,99

Beschrijving

Klaar om de nacht in te gaan om de dag te redden? Voeg je dan bij Cat Boy, Owlette en Gekko en help hen Romeo, Night Ninja en Luna Girl te verslaan. Dit boek bevat maar liefst twaalf coole verhalen over de Pyjamahelden. Perfect als verhaaltje voor het slapengaan of gewoon lekker tussendoor!


Ga mee met Catboy, Gekko en Owlette op superheldenavontuur! Rijd de nacht in in de Cat Car, Gekko-Mobiel of het Uilenzwever en voorkom dat Romeo, Luna Girl, Night Ninja, de Ninjalinos en alle andere schurken de speeltuin en de stad overvallen. Bedtijd is het juiste moment om de misdaad te bestrijden. Dus, trek je pyjama aan en ga de nacht in, om de dag te redden, PJ Masks zal je de weg wijzen. Het is tijd om een held te zijn!

PJ Masks is oorspronkelijk een serie Franse prentenboeken. Het kreeg wereldwijde populariteit toen het in 2015 op televisie werd uitgezonden. In de populaire Netflix en Disney tv-serie volgen we Amaya, Connor en Greg, die allemaal een magische pyjama hebben die hen 's nachts transformeert in superhelden. Amaya wordt Owlette, Connor wordt Catboy en Greg wordt Gekko. Als de nacht valt, gaan ze samen de strijd aan met hun duivelse vijanden en rivalen zoals Romeo, Luna Girl, Night Ninja en de Ninjalinos om te voorkomen dat ze de dag (en nacht) van de mensen verpesten. PJ Masks kunnen alles overwinnen! Ze redden de school, beschermen de oogstmaan, brengen een gestolen dinosaurus terug naar het museum en beschermen de aarde tegen vervuiling.

De super pyjama's geven het team krachten als Super Kat Oren, Super Gekko Schild en Super Uil Vleugels. Maar uiteindelijk is het krachtigste wapen altijd hun vriendschap en teamwork. De serie geeft je het gevoel dat je de angst voor de nacht en nachtmerries kunt overwinnen en leert je over hoe je beter mens kunt zijn.

PJ Masks™ en bijbehorende handelsmerken zijn eigendom van eOne/Hasbro en worden gebruikt onder licentie van Hasbro. © 2021 Hasbro

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

1 september 2022

ISBN

9788726808810

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 28 min

Bestandsgrootte

23 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur eOne Bekijk alles

PJ Masks - De wolvenjongen
€ 1,99
PJ Masks - Pyjamapower!
€ 2,99
PJ Masks - Klaar voor actie!
€ 1,99
PJ Masks - Wees een held!
€ 2,99

Meer spreker Kevin Hassing Bekijk alles

Husband Material

Alexis Hall

€ 14,99

Jimi Fender Johnson

Buddy Tegenbosch

€ 12,99
Zonder titel

Zonder titel

Erna Sassen

€ 13,99

Split second

Caja Cazemier

€ 13,99