Luistervoorbeeld

Thomas de Stoomlocomotief - Avontuur buiten Sodor

SerieThomas de Stoomlocomotief
Auteur Mattel
Spreker Jurgen Theuns
VertalerEllen Hosmar
Speelduur 10m 59s
€ 1,99

Beschrijving

Op weg naar het vasteland botst Henry tegen een goederentrein aan en moet hij naar de werkplaats. Daarom zegt de Dikke Controleur dat de locomotief James zolang zijn taak moet overnemen, om wagons met goederen naar het vasteland te vervoeren. Dit maakt Thomas boos. Volgens hem krijgt James altijd de beste klusjes. Hij besluit daarom om vroeg in de morgen zelf een wagon met goederen naar het vasteland te slepen, voordat James wakker is. Maar Thomas weet de weg naar de bestemming helemaal niet. Lukt het hem om het goederenstation van Bridlington te vinden en zijn wagon met goederen af te leveren?Ga op avontuur met Thomas en zijn vrienden Gordon, James, Cranky, Diesel, Dexter, Henry, en alle andere stoomlocomotieven op het eiland Sodor! Doe mee aan een schattenjacht en aan spannende reddingsmissies. Los een spookachtig mysterie op en woon de kroning van de koning van Sodor bij. Choo, Choo! Allemaal instappen!

Thomas de Stoomlocomotief™ werd gecreërd door Britt Allcroft, gebaseerd op "The Railway Series" van dominee W. Awdry. Verhalen over de kleine blauwe trein en zijn avonturen op het eiland Sodor zijn bekend en geliefd bij kinderen over de hele wereld sinds het uitkomen van de televisieserie in 1984. Thomas de Stoomlocomotief heeft een speciale plek in het hart van velen en is al jaren overal terug te zien op slaapkamers, boekenplanken en als treinensets voor kinderen. Je kan Thomas de Stoomlocomotief ook terugvinden op Netflix en YouTube – en nu ook als e-books en audioboeken!

Thomas de Stoomlocomotief en bijbehorende handelsmerken zijn eigendom van Mattel en worden onder licentie gebruikt van Mattel Europa. © 2021 Mattel

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 15 september 2022
ISBN 9788726868739
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10m 59s
Bestandsgrootte 8 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.