Luistervoorbeeld

Thomas de Stoomlocomotief - Dappere Percy

SerieThomas de Stoomlocomotief
Auteur Mattel
Spreker Jurgen Theuns
VertalerEllen Hosmar
Speelduur 19m 39s
€ 2,99

Beschrijving

Op een regenachtige dag op het eiland Sodor, rijdt Thomas met lege wagons door een smal ravijn. Als er een bliksemflits door de lucht schiet, ziet hij op een rots hele grote pootafdrukken van een wezen met drie tenen. Ze zijn te groot om van een gewoon dier te zijn. Thomas gaat op ontdekkingstocht om erachter te komen waar die pootafdrukken vandaan komen. Ga jij met hem mee?Ga op avontuur met Thomas en zijn vrienden Gordon, James, Cranky, Diesel, Dexter, Henry, en alle andere stoomlocomotieven op het eiland Sodor! Doe mee aan een schattenjacht en aan spannende reddingsmissies. Los een spookachtig mysterie op en woon de kroning van de koning van Sodor bij. Choo, Choo! Allemaal instappen!

Thomas de Stoomlocomotief™ werd gecreërd door Britt Allcroft, gebaseerd op "The Railway Series" van dominee W. Awdry. Verhalen over de kleine blauwe trein en zijn avonturen op het eiland Sodor zijn bekend en geliefd bij kinderen over de hele wereld sinds het uitkomen van de televisieserie in 1984. Thomas de Stoomlocomotief heeft een speciale plek in het hart van velen en is al jaren overal terug te zien op slaapkamers, boekenplanken en als treinensets voor kinderen. Je kan Thomas de Stoomlocomotief ook terugvinden op Netflix en YouTube – en nu ook als e-books en audioboeken!

Thomas de Stoomlocomotief en bijbehorende handelsmerken zijn eigendom van Mattel en worden onder licentie gebruikt van Mattel Europa. © 2021 Mattel

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 15 september 2022
ISBN 9788726868760
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 19m 39s
Bestandsgrootte 15 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.