Luistervoorbeeld

Thomas de Stoomlocomotief - Met vallen en opstaan

SerieThomas de Stoomlocomotief
Auteur Mattel
Spreker Jurgen Theuns
VertalerEllen Hosmar
Speelduur 9m 47s
€ 1,99

Beschrijving

Percy wordt bang van de griezelverhalen van James over een spooktrein. Om deze reden vindt James dat hij veel dapperder is dan Percy. Maar dan daagt Henry hem uit om ’s nachts de Vliegende Haring, een wagon met verse vis, te trekken. Is James echt zo dapper als hij denkt? Ondertussen wordt het geduld van Hiro op de proef gesteld door Diesel. Lukt het Hiro om aardig en beleefd te blijven?Ga op avontuur met Thomas en zijn vrienden Gordon, James, Cranky, Diesel, Dexter, Henry, en alle andere stoomlocomotieven op het eiland Sodor! Doe mee aan een schattenjacht en aan spannende reddingsmissies. Los een spookachtig mysterie op en woon de kroning van de koning van Sodor bij. Choo, Choo! Allemaal instappen!

Thomas de Stoomlocomotief™ werd gecreërd door Britt Allcroft, gebaseerd op "The Railway Series" van dominee W. Awdry. Verhalen over de kleine blauwe trein en zijn avonturen op het eiland Sodor zijn bekend en geliefd bij kinderen over de hele wereld sinds het uitkomen van de televisieserie in 1984. Thomas de Stoomlocomotief heeft een speciale plek in het hart van velen en is al jaren overal terug te zien op slaapkamers, boekenplanken en als treinensets voor kinderen. Je kan Thomas de Stoomlocomotief ook terugvinden op Netflix en YouTube – en nu ook als e-books en audioboeken!

Thomas de Stoomlocomotief en bijbehorende handelsmerken zijn eigendom van Mattel en worden onder licentie gebruikt van Mattel Europa. © 2021 Mattel

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 15 september 2022
ISBN 9788726868814
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9m 47s
Bestandsgrootte 8 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.