Luistervoorbeeld

De herdersster

Auteur Alan Hollinghurst
Spreker Ludo van der Winkel
VertalerSuzan de Wilde
Speelduur 19u 49m 36s
€ 16,99

Beschrijving

Een leraar die verliefd wordt op zijn leerling - het is not done. Toch overkomt het de 33-jarige Edward Manners, leraar Engels op een Vlaamse school, die als een blok valt voor zijn zeventienjarige leerling Luc Altidore. Ondanks dat Edward er seksuele relaties op nahoudt met twee andere mannen, raakt hij volledig geobsedeerd door de geheimzinnige Luc. Wat heeft Luc dat Edwards hoofd zo op hol doet slaan?

‘De herdersster’ vertelt het innemende verhaal over een verloren man die in gevecht is met zijn seksuele verlangens, mannelijkheid en verleden.

Alan Hollinghurst (1954) is een Britse auteur die vooral bekend is geworden door zijn geruchtmakende boek ‘De schoonheidslijn’, waar hij in 2004 de Booker Prize mee won. Hollinghurst schrijft met een frisse blik over het nette Engeland, waar veel meer achter schuil gaat dan alleen de mooie gebouwen, goede manieren en liefde voor kunst en literatuur. Hij weet op poëtische wijze thema’s als homoseksualiteit, verlangen en seks te verwoorden op een achtergrond van het romantische en intellectuele Britse leven. Naast auteur stond Hollinghurst jarenlang aan het hoofd van de The Times Literary Supplement.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 5 oktober 2022
ISBN 9788726886740
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 19u 49m 36s
Bestandsgrootte 827 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.