In het donker
In het donker

In het donker

De bewoners van de keurige buurt in Oxford geloven hun oren niet wanneer ze van de schokkende ontdekking horen. Jarenlang zaten een vrouw en kind opgesloten in de kelder van een van de huizen...

Serie

Auteur

Cara Hunter

Spreker

Marcel Harteveld

Vertaler

Ireen Niessen

Speelduur

12 uur 31 min

€ 16,99

Beschrijving

De bewoners van de keurige buurt in Oxford geloven hun oren niet wanneer ze van de schokkende ontdekking horen. Jarenlang zaten een vrouw en kind opgesloten in de kelder van een van de huizen. De huiseigenaar is net zo ontdaan als de rest van de buren. Rechercheur Adam Fawley krijgt de zware taak op zijn schouders om de identiteit van de jonge vrouw en de jongen te achterhalen, maar ieder spoor ontbreekt. Plotseling vindt Fawley een link met een oude, onopgeloste vermissingszaak van een vrouw. Maar wie is de gevonden jongen? En bevindt de dader van deze catastrofe zich misschien dichter bij dan gedacht? ‘In het donker’ is de razendspannende opvolger van de thriller ‘Dicht bij huis’ van bestsellerauteur Cara Hunter.


‘Een elegant, fris, onvoorspelbaar en uiterst overtuigend boek: petje af!’ NICCI FRENCH
‘Het deed me denken aan Hitchcock op z’n best: twist na twist wordt je de adem benomen.’ DAILY MAILCara Hunter woont in Oxford en is schrijfster van haar debuutthriller en bestseller ‘Dicht bij huis’ (2017) en de opvolger ‘In het donker’ (2018). Beide misdaadromans staan in het teken van rechercheur Adam Fawley en de bizarre delicten die hij onderzoekt om de waarheid boven water te krijgen. De Fawley-reeks speelt zich af in de straten van Oxford en wordt daarom ook wel de Oxford-reeks genoemd. Haar boeken zijn te verkrijgen in 21 landen en er zijn in totaal meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Hunter heeft de studie Engelse literatuur afgerond in Oxford.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

25 april 2022

ISBN

9788726898392

Taal

Nederlands

Speelduur

12 uur 31 min

Bestandsgrootte

535 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Cara Hunter Bekijk alles

Dicht bij huis

Dicht bij huis

Cara Hunter

€ 12,99

Meer spreker Marcel Harteveld Bekijk alles

In de schaduw

In de schaduw

Liz Nugent

€ 15,99
Suikerzoet

Suikerzoet

Sandra J. Paul

€ 9,95
Een dodelijk feest

Een dodelijk feest

Josh Lanyon

€ 8,99
Dicht bij huis

Dicht bij huis

Cara Hunter

€ 12,99