Luistervoorbeeld

Het lied van mijn hart

Auteur Lizzie van den Ham, Lily Frank
Spreker Sofie Kramer
Speelduur 7u 15m 42s
€ 6,99

Beschrijving

Twee scholen, een winterse schoolreis... kan dat wel goed gaan?

Als muziekdocent Anne net voor de zomervakantie te horen krijgt dat haar contract op het Haags Lyceum niet wordt verlengd, kan ze haar oren niet geloven. Gelukkig vindt ze snel een nieuwe baan op het Thorbecke College. Wanneer ze in december mee wordt gevraagd op een schoolreis naar Brussel waar ook het Haags Lyceum aan meedoet, staat ze ineens oog in oog met haar opvolger Sjoerd Scheltema. Dan wordt pijnlijk duidelijk waarom haar contract niet werd verlengd: Sjoerd is het neefje van haar oude directeur.

Intussen staat ook 5-HAVO-leerling Liv voor een onaangename verrassing als blijkt dat haar grote rivaal van het Haags Lyceum meegaat naar Brussel. Kim Ji Ho versloeg haar genadeloos tijdens Den Haag’s Got Talent en hij laat geen gelegenheid voorbij gaan om dat haar in te wrijven. Liv kan Kim nu nog minder uitstaan en doet er alles aan om hem te ontlopen.

Zal de stemming tijdens deze winterse trip onder het nulpunt zakken of zal de liefde de temperatuur tot een hoogtepunt laten stijgen?Lizzie van den Ham is een schrijversduo dat romantische boeken schrijft. De ene helft van het duo is Jen Minkman, die ook young adultboeken schrijft, terwijl de andere helft anoniem wenst te blijven.

Lily Frank (pseudoniem van Marijke F. Jansen) schrijft, net als Lizzie van den Ham, romantische verhalen.

Deze auteurs sloegen in 2018 de handen in elkaar en schreven samen 'Het lied van mijn hart'.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 11 augustus 2021
ISBN 9788726914764
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 15m 42s
Bestandsgrootte 305 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.