Luistervoorbeeld

Koning van het Sintelwoud

Auteur Jen Minkman
Spreker Miryanna van Reeden
Speelduur 3u 55m 22s
€ 5,99

Beschrijving

De tweelingzussen Vasilisa en Morana wonen diep in het bos vlak bij de rand van het mysterieuze Sintelwoud. Morana is voorbestemd om op haar zeventiende verjaardag te trouwen met de koning van het Sintelwoud. Vasilisa is bang voor dat moment, omdat ze dan haar zus voor altijd kwijt zal raken.

Op de dag van het festival van Zwartzon wordt Vasilisa echter door magie het Sintelwoud ingelokt en ontspint zich een heel ander verhaal dan waar ze altijd in geloofd heeft. Want soms is de weg van de legende die jou verteld is niet het pad dat je moet volgen...Jen Minkman (1978) schrijft al haar hele leven verhalen, maar haar eerste boek werd in 2011 uitgegeven. Ze schrijft YA-verhalen met fantastische elementen en behaalde in 2017 een plekje op de bekende USA Today bestsellerlijst.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 22 juli 2021
ISBN 9788726915075
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 3u 55m 22s
Bestandsgrootte 166 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Jen Minkman (1978) schrijft young adult-boeken voor uitgeverijen Dutch Venture Publishing en Imagine YA (Image Books).

Jen werd geboren in Alphen aan den Rijn en verhuisde op 19-jarige leeftijd naar Den Haag voor haar studie aan de Haagse Hogeschool. Na een uitwisseling, stage en masterstudie in Salzburg, Brussel en Cambridge kwam ze terug naar Den Haag en werd lerares Engels op de middelbare school. Sinds 2016 is zij hoofd van uitgeverij Dutch Venture Publishing en sinds 2017 is zij fulltime auteur en uitgever. In augustus 2017 behaalde zij als eerste Nederlandse YA-auteur ooit een plekje op de USA Today bestsellerlijst.

Tot dusver zijn diverse boeken van haar hand verschenen in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Chinees en Afrikaans.

Toon aanbod