Het is zonniger in Zuid-Frankrijk
Het is zonniger in Zuid-Frankrijk

Het is zonniger in Zuid-Frankrijk

Voor lezers van de feelgoodromans van Jill Mansell! ...

Auteur

Annika Estassy

Spreker

Machteld van der Gaag

Vertaler

Neeltje Wiersma

Speelduur

10 uur 36 min

€ 14,99

Beschrijving

Voor lezers van de feelgoodromans van Jill Mansell!

Tegen de achtergrond van de ruige kusten van Roslagen, tegenover Stockholm, wordt het leven van Louise Sörenstam abrupt verstoord door de dood van haar echtgenoot Konrad. Louise, die altijd in de schaduw van haar man heeft geleefd en afhankelijk is van haar dochters, krijgt te maken met de schulden die Konrad tijdens hun huwelijk heeft opgebouwd. In een opwelling besluit Louise te vertrekken, aan alles te ontsnappen. Eenmaal bij haar zus in het zuiden van Frankrijk, probeert ze haar leven weer op te bouwen. Toch laten de onopgeloste conflicten met haar zus, de herinneringen aan Konrad en de aanwezigheid van een fascinerende journalist Louise niet los. Haar eerder vredige leven dreigt steeds chaotischer te worden...Annika Estassy (1962) is geboren in Nice en groeide op in Senegal en Frankrijk voordat ze als tiener naar Zweden verhuisde. Ze is opgeleid als journalist en werkte in de filmindustrie en als voorzitter van een Zweedse Studentenvakbond voordat ze fulltime schrijver werd. Annika debuteerde succesvol in 2013 met 'Solviken', gevolgd door 'Croissants voor het ontbijt' (2014) en 'Het is zonniger in Zuid-Frankrijk' (2016).
Met 'Groene vingers gezocht' (2018) begon ze de Maanstad-trilogie waarvan in 2019 'Een lied voor Hedda' als tweede deel uitkwam.
Annika woont in het zuiden van Frankrijk en schrijft over de streek in de 'De wijngaard tussen berg en zee'. Van haar romans zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

20 november 2023

ISBN

9788726920420

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 36 min

Bestandsgrootte

452 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Machteld van der Gaag Bekijk alles

Hoe versier je het?

Hoe versier je het?

Renée Olsthoorn

€ 3,95
Kerst aan Willow Lake

Kerst aan Willow Lake

Susan Wiggs

€ 14,99
Met de stroom mee

Met de stroom mee

Robyn Carr

€ 14,99
Hoe verzin je het?

Hoe verzin je het?

Renée Olsthoorn

€ 12,95