Bob de Bouwer - Dinopark
Bob de Bouwer - Dinopark

Bob de Bouwer - Dinopark

Bob en zijn team werken aan de bouw van een gloednieuw Dinopark in Lentestad. Ze moeten de levensgrote modellen van de dinosaurussen op de juiste plaats zetten...

Serie

Auteur

Mattel

Spreker

Jelle Amersfoort

Vertaler

Ellen Hosmar

Speelduur

0 uur 7 min

€ 1,99

Beschrijving

Bob en zijn team werken aan de bouw van een gloednieuw Dinopark in Lentestad. Ze moeten de levensgrote modellen van de dinosaurussen op de juiste plaats zetten. Wanneer Scoop en Liftie erachter komen dat Muck heel erg bang is voor het model van de triceratops, halen ze een grapje met hem uit. Ze zetten het model van de dinosaurus midden op de weg, om Muck te laten schrikken. Omdat hij dapper wil zijn, rijdt Muck recht tegen het model van de triceratops aan en duwt hem van een steile rots af. Nu moeten Bob en zijn team de triceratops herstellen. Kunnen zij hem maken, voordat de burgemeester in het Dinopark op bezoek komt? Nou en of!


Ga met Bob de Bouwer en al zijn vrienden mee op avontuur. Scoop, Muck, Dizzie, Rollie, Loftie, Wendy, Spud, Titus, Bert en Hector staan klaar om de inwoners van Lentestad te helpen met al hun projecten. Ze bouwen een receptie voor de dierenarts, een nieuw clubhuis voor de Lentestad Kanjers en helpen het gloednieuwe Dinopark met de voorbereidingen voor hun grote opening. Bob en zijn vrienden hebben veel plezier, werken samen en krijgen het weer voor elkaar. Kunnen wij het maken? Nou en of!

Bob de Bouwer is een populaire Engelse tekenfilmserie die in 1999 door Keith Chapman werd gecreëerd. De serie gaat over de bouwmanager Bob en zijn collega Wendy en over hun vrienden en buren in de stad. Bob heeft een team van ervaren machines onder zijn gezag, die altijd bereidt zijn hem te helpen met bouwen. Ze hebben genoeg te doen en moeten meer dan eens de handen ineen slaan om hun werk op tijd af te maken. Maar niet gevreesd, want samenwerken is de kracht van Bob zijn team. Hun motto is immers niet voor niets: "Kunnen wij het maken? Nou en of!".

Bob de Bouwer bijbehorende handelsmerken zijn eigendom van Mattel en worden onder licentie gebruikt van Mattel Europa. © 2021 Mattel

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

18 juli 2022

ISBN

9788726929461

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 7 min

Bestandsgrootte

6 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Mattel Bekijk alles

Brandweerman Sam - De Collectie Het Grootste Avontuur
€ 5,99
Thomas de Stoomlocomotief - De bedtijdverzameling (5 minuten-verhalen)
€ 2,99
Thomas de Stoomlocomotief - De favoriete verhalen van Thomas
€ 2,99
Thomas de Stoomlocomotief - Voorleesverhalen
€ 3,99

Meer spreker Jelle Amersfoort Bekijk alles

Hidden potential

Hidden potential

Adam Grant

€ 15,99

De Bellende Engel

Stephanie Biesheuvel

€ 14,99
De zwaluwentoren

De zwaluwentoren

Andrzej Sapkowski

€ 14,99
De vrouwe van het meer

De vrouwe van het meer

Andrzej Sapkowski

€ 14,99