Bob de Bouwer - Wendy is de heldin!
Bob de Bouwer - Wendy is de heldin!

Bob de Bouwer - Wendy is de heldin!

Wendy belooft Amira te helpen met het bouwen van een clubhuis voor de Lentestad Kanjers. Samen met Bob en zijn team gaat ze meteen aan de slag. Ze meten houten balken af, timmeren en verven...

Serie

Auteur

Mattel

Spreker

Jelle Amersfoort

Vertaler

Ellen Hosmar

Speelduur

0 uur 8 min

€ 1,99

Beschrijving

Wendy belooft Amira te helpen met het bouwen van een clubhuis voor de Lentestad Kanjers. Samen met Bob en zijn team gaat ze meteen aan de slag. Ze meten houten balken af, timmeren en verven. Maar dan ziet Bob dat Amira in gevaar is. Ze staat op de gloednieuwe vloer van het clubhuis, als die ineens begint te wiebelen. Het beton is namelijk nog niet droog! Lukt het Bob om Amira te redden en om het clubhuis op tijd af te krijgen? Ga met Bob mee op zijn missie en ontdek het zelf!


Ga met Bob de Bouwer en al zijn vrienden mee op avontuur. Scoop, Muck, Dizzie, Rollie, Loftie, Wendy, Spud, Titus, Bert en Hector staan klaar om de inwoners van Lentestad te helpen met al hun projecten. Ze bouwen een receptie voor de dierenarts, een nieuw clubhuis voor de Lentestad Kanjers en helpen het gloednieuwe Dinopark met de voorbereidingen voor hun grote opening. Bob en zijn vrienden hebben veel plezier, werken samen en krijgen het weer voor elkaar. Kunnen wij het maken? Nou en of!

Bob de Bouwer is een populaire Engelse tekenfilmserie die in 1999 door Keith Chapman werd gecreëerd. De serie gaat over de bouwmanager Bob en zijn collega Wendy en over hun vrienden en buren in de stad. Bob heeft een team van ervaren machines onder zijn gezag, die altijd bereidt zijn hem te helpen met bouwen. Ze hebben genoeg te doen en moeten meer dan eens de handen ineen slaan om hun werk op tijd af te maken. Maar niet gevreesd, want samenwerken is de kracht van Bob zijn team. Hun motto is immers niet voor niets: "Kunnen wij het maken? Nou en of!".

Bob de Bouwer bijbehorende handelsmerken zijn eigendom van Mattel en worden onder licentie gebruikt van Mattel Europa. © 2021 Mattel

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

18 juli 2022

ISBN

9788726929478

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 8 min

Bestandsgrootte

6 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Mattel Bekijk alles

Thomas de Stoomlocomotief - De favoriete verhalen van Thomas
€ 2,99
Thomas de Stoomlocomotief - Voorleesverhalen
€ 3,99
Thomas de Stoomlocomotief - De snelste wint!
€ 1,99

Meer spreker Jelle Amersfoort Bekijk alles

Het duistere doolhof

Het duistere doolhof

Alastair Chisholm

€ 11,99
Op de sneeuwvlakte

Op de sneeuwvlakte

Tjerk Noordraven

€ 9,99

Spelen met geld

Gary Stevenson

€ 14,99
De drakenleerling

De drakenleerling

Alastair Chisholm

€ 11,99