Bob de Bouwer - Beestenbende
Bob de Bouwer - Beestenbende

Bob de Bouwer - Beestenbende

Bob stelt voor aan dierenarts Lily om aparte wachtkamers te maken voor honden en katten, om te voorkomen dat de dieren elkaar bang maken...

Serie

Auteur

Mattel

Spreker

Jelle Amersfoort

Vertaler

Ellen Hosmar

Speelduur

0 uur 6 min

€ 1,99

Beschrijving

Bob stelt voor aan dierenarts Lily om aparte wachtkamers te maken voor honden en katten, om te voorkomen dat de dieren elkaar bang maken. Lily vindt dat een geweldig idee en vraagt Bob en zijn team om op haar hond Snuffel te passen, terwijl ze in de praktijk aan het bouwen zijn en zij op huisbezoek moet. Daar heeft Leo wel tijd voor, zegt hij. Hij moet immers ook op Titus, de kat van Bob, passen. Maar wanneer zowel Snuffel als Titus ontsnappen blijkt het al snel dat Leo niet zo goed is met dieren en moet het hele team naar hen op zoek. Lukt het Bob en zijn team om hun werk op tijd af te maken, te midden van deze beestenbende? Ga met Bob mee naar de dierenarts en help mee!


Ga met Bob de Bouwer en al zijn vrienden mee op avontuur. Scoop, Muck, Dizzie, Rollie, Loftie, Wendy, Spud, Titus, Bert en Hector staan klaar om de inwoners van Lentestad te helpen met al hun projecten. Ze bouwen een receptie voor de dierenarts, een nieuw clubhuis voor de Lentestad Kanjers en helpen het gloednieuwe Dinopark met de voorbereidingen voor hun grote opening. Bob en zijn vrienden hebben veel plezier, werken samen en krijgen het weer voor elkaar. Kunnen wij het maken? Nou en of!

Bob de Bouwer is een populaire Engelse tekenfilmserie die in 1999 door Keith Chapman werd gecreëerd. De serie gaat over de bouwmanager Bob en zijn collega Wendy en over hun vrienden en buren in de stad. Bob heeft een team van ervaren machines onder zijn gezag, die altijd bereidt zijn hem te helpen met bouwen. Ze hebben genoeg te doen en moeten meer dan eens de handen ineen slaan om hun werk op tijd af te maken. Maar niet gevreesd, want samenwerken is de kracht van Bob zijn team. Hun motto is immers niet voor niets: "Kunnen wij het maken? Nou en of!".

Bob de Bouwer bijbehorende handelsmerken zijn eigendom van Mattel en worden onder licentie gebruikt van Mattel Europa. © 2021 Mattel

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

18 juli 2022

ISBN

9788726929492

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 6 min

Bestandsgrootte

5 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Mattel Bekijk alles

Thomas de Stoomlocomotief - De bedtijdverzameling (5 minuten-verhalen)
€ 2,99
Thomas de Stoomlocomotief - De favoriete verhalen van Thomas
€ 2,99
Thomas de Stoomlocomotief - Voorleesverhalen
€ 3,99
Thomas de Stoomlocomotief - De snelste wint!
€ 1,99

Meer spreker Jelle Amersfoort Bekijk alles

De Bellende Engel

Stephanie Biesheuvel

€ 14,99
De zwaluwentoren

De zwaluwentoren

Andrzej Sapkowski

€ 14,99
De vrouwe van het meer

De vrouwe van het meer

Andrzej Sapkowski

€ 14,99
De vuurdoop

De vuurdoop

Andrzej Sapkowski

€ 14,99