Luistervoorbeeld

Lijkbloem

Auteur Anne Mette Hancock
Spreker Karin Douma
VertalerKor de Vries
Speelduur 10u 6m 39s
€ 16,99

Beschrijving

Journaliste Heloise Kaldan zit midden in een nachtmerrie: Haar bron is ontmaskerd in een leugen en de krant zit op pinnen en naalden. Zo ook Heloise's privé-leven. In het midden van dit alles ontvangt zij mysterieuze brieven van Anna Kiel, die al drie jaar wordt gezocht voor de moord op een jonge advocaat.

Zowel de eigenzinnige politieman Erik Schäfer als Heloise beginnen zich in de oude zaak te verdiepen als er weer een moord wordt gepleegd. Heeft Anna Kiel weer toegeslagen, of is er meer dan één moordenaar? Waarom leiden alle aanwijzingen in de zaak plotseling naar Heloise? Is haar eigen leven in gevaar?

"Lijkbloem" is een krachtige deense misdaadroman over wraak, gerechtigheid en vergeving.
Anne Mette Hancock is een Deense journaliste en schrijfster met een bachelorgraad in geschiedenis. Zij is in 1979 in Gråsten geboren en heeft in Frankrijk en de VS gewoond.

Hancock debuteerde in 2017 als misdaadschrijver met de roman 'Lijkbloem', met in de hoofdrollen journaliste Heloise Kaldan en moorddetective Erik Schäfer. Het boek stond maandenlang bovenaan de bestsellerlijsten en leverde haar een prestigieuze Deense debutanten prijs van de 'kriminalakademis' op. Het jaar daarop verscheen het vervolg 'Mercedes-snittet' en in 2020 verscheen het derde deel in de serie 'Pitbull'. De serie is verkocht voor verfilming en wordt uitgegeven in 16 landen, waaronder Duitsland, Frankrijk en de VS.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 11 juli 2022
ISBN 9788726958515
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 6m 39s
Bestandsgrootte 421 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.