Lijkbloem
Lijkbloem

Lijkbloem

Journaliste Heloise Kaldan zit midden in een nachtmerrie: Haar bron is ontmaskerd in een leugen en de krant zit op pinnen en naalden. Zo ook Heloise's privé-leven...

Auteur

Anne Mette Hancock

Spreker

Karin Douma

Vertaler

Kor de Vries

Speelduur

10 uur 6 min

€ 16,99

Beschrijving

Journaliste Heloise Kaldan zit midden in een nachtmerrie: Haar bron is ontmaskerd in een leugen en de krant zit op pinnen en naalden. Zo ook Heloise's privé-leven. In het midden van dit alles ontvangt zij mysterieuze brieven van Anna Kiel, die al drie jaar wordt gezocht voor de moord op een jonge advocaat.

Zowel de eigenzinnige politieman Erik Schäfer als Heloise beginnen zich in de oude zaak te verdiepen als er weer een moord wordt gepleegd. Heeft Anna Kiel weer toegeslagen, of is er meer dan één moordenaar? Waarom leiden alle aanwijzingen in de zaak plotseling naar Heloise? Is haar eigen leven in gevaar?

"Lijkbloem" is een krachtige deense misdaadroman over wraak, gerechtigheid en vergeving.
Anne Mette Hancock is een Deense journaliste en schrijfster met een bachelorgraad in geschiedenis. Zij is in 1979 in Gråsten geboren en heeft in Frankrijk en de VS gewoond.

Hancock debuteerde in 2017 als misdaadschrijver met de roman 'Lijkbloem', met in de hoofdrollen journaliste Heloise Kaldan en moorddetective Erik Schäfer. Het boek stond maandenlang bovenaan de bestsellerlijsten en leverde haar een prestigieuze Deense debutanten prijs van de 'kriminalakademis' op. Het jaar daarop verscheen het vervolg 'Mercedes-snittet' en in 2020 verscheen het derde deel in de serie 'Pitbull'. De serie is verkocht voor verfilming en wordt uitgegeven in 16 landen, waaronder Duitsland, Frankrijk en de VS.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

11 juli 2022

ISBN

9788726958515

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 6 min

Bestandsgrootte

421 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Karin Douma Bekijk alles

Miss Eliza's Engelse keuken
€ 15,99

De vrouwen van het Grand Hôtel

Ruth Kvarnström-Jones

€ 14,99

De plantage

Lynn Austin

€ 16,99
Min of meer opmerkelijke gebeurtenissen uit het leven van een treuzelaar
€ 14,99