Opnieuw beginnen
Opnieuw beginnen

Opnieuw beginnen

Tot voor kort was Liz Dewhurst gelukkig. Ze woonde samen met haar man en zoon op de familieboerderij van haar man in Balmuir in Schotland, waar ze is geboren en getogen. Dan slaat het noodlot toe...

Auteur

Robin Pilcher

Spreker

Gwenny Vos

Speelduur

11 uur 41 min

€ 7,99

Beschrijving

Tot voor kort was Liz Dewhurst gelukkig. Ze woonde samen met haar man en zoon op de familieboerderij van haar man in Balmuir in Schotland, waar ze is geboren en getogen. Dan slaat het noodlot toe. Haar man gaat er vandoor met een andere vrouw, wat Liz ertoe dwingt met haar zoon terug te verhuizen naar de familieboerderij van haar vader – wat net aan de andere kant van het weiland van de familieboerderij van haar man ligt. Een paar maanden later komt de moeder van Liz te overlijden. Bovendien beginnen tegelijkertijd zowel het familiebedrijf van haar inmiddels ex-man als dat van haar vader dieper en dieper weg te zakken in financiële problemen. Als gevolg van deze opstapeling van problemen raakt Liz verbitterd en opgeblust, wat ook nog eens haar relatie met haar zoon begint te schaden. Om het tij te keren moet Liz een aantal moeilijke en confronterende keuzes maken. Lukt het haar om zichzelf en haar levenslust terug te vinden?

In Opnieuw beginnen vertelt Robin Pilcher een meeslepend verhaal over het verwerken en te boven komen van menselijke problematiek en persoonlijk trauma’s.



Robin Pilcher (1950, zoon van Rosamunde Pilcher, schrijfster van romantische boeken) begon pas op zijn 50ste te schrijven. Daarvoor was hij onder andere songwriter, fotograaf, boer, tenniscoach en cowboy. Hij is eigenaar geweest van een postorderbedrijf, heeft een website opgezet om schrijvers en lezers van korte verhalen samen te brengen (Shortbread), en denkt momenteel na over een Pilcher Foundation of Creative Writing. Robin Pilcher is, kortom, een woelwater, en dat is te merken aan zijn boeken.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

21 december 2021

ISBN

9788726973457

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 41 min

Bestandsgrootte

489 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Gwenny Vos Bekijk alles

Spetters & Schoenen

Spetters & Schoenen

Anita Verkerk

€ 11,99
Aanbieding Dochter van de zon

Dochter van de zon

Anita Verkerk

€ 11,99 € 4,99
Het opvoedkompas

Het opvoedkompas

Shefali Tsabary

€ 15,99
Aanbieding Leve de liefde!

Leve de liefde!

Anita Verkerk

€ 11,99 € 4,99